Çözüldü✓ Sizce 5080'in Hakkını Alır Mıyım

Kaçıncı konu oldu bu kral. Alabiliyorken 4K al az daha çıkıp sonradan alma NTC teknolojisini duyurmuştu en son nvidia. Oyun yapımcıları bunu kullanırsa 5080 4K'da 16GB Vram bariyerine pek yaklaşmaz. DLSS kullanmak zorundasın ayrıca bu kart ölüyor yoksa 4K'da.

Son düzenleme:
Kaçıncı konu oldu bu kral. Alabiliyorken 4K al az daha çıkıp sonradan alma NTC teknolojisini duyurmuştu en son nvidia. Oyun yapımcıları bunu kullanırsa 5080 4K'da 16GB Vram bariyerine pek yaklaşmaz. DLSS kullanmak zorundasın ayrıca bu kart ölüyor yoksa 4K'da.
kullanıcam bu kadar konu açmamın sebebi de tam emin olmak kitap almıyoruz sonuçta ya 4K ya çok sıcak bakamıyorum çünkü dlss siz ölüyor demişsin ayrıca 4K biraz abartı diye düşünüyorum zaten bilgisayarcıdan eğer önerirlerse güzel bir 4K önermezlerse aoc agondan devam edicem eyvallah yinede

5080 alınmaz bence. 5070 ti super yapsalar daha iyi kartın ismini. %15 lik performans artışı için fazladan niye 15k ödeyeyim? 4k en yükdek ayarlar için kart düşünüyorsanız 5080 Ti bekleyin derim. Bence normal bir oyuncu için alınabilecek en iyi kart 5070 ti veya 9070 xt. Üstüne gerek yok bence. Bu iki kart her oyunu yüksek grafiklerde rahat bir şekilde kaldırır diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şahsen 5080 alacağıma 5070 ti veya 9070 xt alırım. Artan paraya ram veya işlemci yükseltmesi yaparım duruma göre. 5070 ti ucuza bulursanız yapıştırın diğer türlü 5070 ti da bence çok tuzlu. Ben anneler gününde 40k'ya aldım.

kullanıcam bu kadar konu açmamın sebebi de tam emin olmak kitap almıyoruz sonuçta ya 4K ya çok sıcak bakamıyorum çünkü dlss siz ölüyor demişsin ayrıca 4K biraz abartı diye düşünüyorum zaten bilgisayarcıdan eğer önerirlerse güzel bir 4K önermezlerse aoc agondan devam edicem eyvallah yinede
4K DLSS diğer kenar yumuşatma teknolojilerinden daha iyi gözüküyor. DLSS kullanmak zorunda olman kötü bir şey değil 4K DLSS Performance bile 2K DLAA dan daha net. 4K abartı falan da değil nerden çıkardın bunu anlamadım. 4K almayacaksan 5080 almanın da bir mantığı yok boşuna para vermiş olacaksın.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,346
Üyeler
199,344
Son üye
ayakyalayanşeytan

Geri