Öneri Manyetik Klavye Önerisi 7000+ TL

kullanıyorum hocam G513 4 yıldır onun kendisinin bilek desteği var onla kullanıyorum. G513 de yüksek profil. Ondan yana sıkıntı olmaz herhalde. Sen ne kadar memnunsun hocam 80he den? cs oynuyor musun?
Eğer aluminyum şart değilse hm80 almanı kesinlikle öneririm.

Eğer aluminyum şart değilse hm80 almanı kesinlikle öneririm.

hocam abartmayıp 7000 civarlarında kalsak neler var. yine özellikle cs2 odaklı. çünkü 9-10 a çıkarsam wooting i alırım gibi o kadar çıktıktan sonra. şimdi o kadar masraf etmesem durduk yere. var mı bildiğin

hocam abartmayıp 7000 civarlarında kalsak neler var. yine özellikle cs2 odaklı. çünkü 9-10 a çıkarsam wooting i alırım gibi o kadar çıktıktan sonra. şimdi o kadar masraf etmesem durduk yere. var mı bildiğin
%75 olması şart mı

%75 olması şart mı
yani önceliğim o şekilde ama atıyorum özellikleri gecikme tepkime vs. gibi diğer konuştuklarımızla aynı ama sadece boyutu küçük olduğu için daha ucuzsa olabilir ama daha önce hiç kullanmadım

yani önceliğim o şekilde ama atıyorum özellikleri gecikme tepkime vs. gibi diğer konuştuklarımızla aynı ama sadece boyutu küçük olduğu için daha ucuzsa olabilir ama daha önce hiç kullanmadım

tam senlik klavye usta al geç rs7+ ürünün 68lik modeli sepette 225 lira indirimi var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,755
Üyeler
200,778
Son üye
marenostrum

Geri