Eğer aluminyum şart değilse hm80 almanı kesinlikle öneririm.kullanıyorum hocam G513 4 yıldır onun kendisinin bilek desteği var onla kullanıyorum. G513 de yüksek profil. Ondan yana sıkıntı olmaz herhalde. Sen ne kadar memnunsun hocam 80he den? cs oynuyor musun?
hocam abartmayıp 7000 civarlarında kalsak neler var. yine özellikle cs2 odaklı. çünkü 9-10 a çıkarsam wooting i alırım gibi o kadar çıktıktan sonra. şimdi o kadar masraf etmesem durduk yere. var mı bildiğinEğer aluminyum şart değilse hm80 almanı kesinlikle öneririm.
![]()
Sikakeyb Castle HM80 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
%75 olması şart mıhocam abartmayıp 7000 civarlarında kalsak neler var. yine özellikle cs2 odaklı. çünkü 9-10 a çıkarsam wooting i alırım gibi o kadar çıktıktan sonra. şimdi o kadar masraf etmesem durduk yere. var mı bildiğin
yani önceliğim o şekilde ama atıyorum özellikleri gecikme tepkime vs. gibi diğer konuştuklarımızla aynı ama sadece boyutu küçük olduğu için daha ucuzsa olabilir ama daha önce hiç kullanmadım%75 olması şart mı
yani önceliğim o şekilde ama atıyorum özellikleri gecikme tepkime vs. gibi diğer konuştuklarımızla aynı ama sadece boyutu küçük olduğu için daha ucuzsa olabilir ama daha önce hiç kullanmadım