Framboise7
80+
- Reaksiyon skoru
- 72
Aldık bakalım.
iptal yazısı sizde cıkıyor mu?isteyen varsa aynı fiyattan verebilirim. yoksa iptal edeceğim
henüz değil ama monitor almıştım ona da çıkmıyordu geldi az önce butoniptal yazısı sizde cıkıyor mu?
çok mu küçük öyle okudumkartı elinize alınca üzülmeyin görsel oalrak üzebilir![]()
diğer 5070ti larin yanina koyunca elinden tutar gezdirirsinçok mu küçük öyle okudum![]()
deme öyle kart belki gelir aklım iptal etmeye kayıyor ya soğutması felan yetmez gibisindendiğer 5070ti larin yanina koyunca elinden tutar gezdirirsin![]()
yok kart güzel canım sadece görseli tatmin etmeyebilir dedimdeme öyle kart belki gelir aklım iptal etmeye kayıyor ya soğutması felan yetmez gibisinden
hocam zaten inan hiç parça felan yok böyle ucuz görünce alayım dedim nasıl olsa gelmez kafasında satın aldım gelirse bilgisayar namına elimde tek ekran kartı oluryok kart güzel canım sadece görseli tatmin etmeyebilir dedim
gelir gelir çoğu kişinin siparişi onaylandıhocam zaten inan hiç parça felan yok böyle ucuz görünce alayım dedim nasıl olsa gelmez kafasında satın aldım gelirse bilgisayar namına elimde tek ekran kartı olur![]()