❌İndirim Bitti! MSI Mpg 322ur Qd-OLED X24 43.699₺!

bence kapa bu kadar sorun yaşıyorsan. Benim her seferinde düzgün çalışıyor problem yaşamıyorum ama bir şey farkettim uzak kaldığın zaman monitore seni görmüyor belli bir mesafe var onu geçtiğin zaman kapıyo monitorü. Sadece bu özellik için şahsımca 30k fazla vermeye değmez en kötü kapa ai sensörü o şekilde kullan. Ya da tandem rbg woled ler çıkınca onlardan patlat bi tane asusun sana kalmış. 32” alışabildin mi peki halen arıyor musun 27” yi
Yaanni alıştım gibi.
Büyük geliyor hala ama ilk günkü gibi değil.

selamlar,
sensörü monitör modunda kullanıyorum, şimdiye kadar sorunsuz çalışıyor fakat karanlıkta çalışmıyor haliyle. Monitör ışığı alasım vardı bahane oldu bi de monitör ışığı aldım yarın gelecek bakalım, karanlıkta çalışmama sorununu da çözeriz herhalde.

selamlar,
sensörü monitör modunda kullanıyorum, şimdiye kadar sorunsuz çalışıyor fakat karanlıkta çalışmıyor haliyle. Monitör ışığı alasım vardı bahane oldu bi de monitör ışığı aldım yarın gelecek bakalım, karanlıkta çalışmama sorununu da çözeriz herhalde.
monitor ışığı kullanmanı tavsiye etmem ekrana parlayır renkler güzel gözükmüyor ışıkla beraber.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,368
Üyeler
199,345
Son üye
Pcseven01

Geri