muratxboz06
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Teknoloji çağında anlık stok takibi yapılamaması ne garip..
Normal.Gönderirlerse sadece birini gönderirler.Gözden kaçmadığı sürece hep öyle oldu2si iptal :S
Hangileri iptal oldu2si iptal :S
Işığı ekstra kontrol etmen gerekecek. Eğer aşırı karanlıkta oturmuyorsan mor ton rahatsız edebilir. Mat kaplama bayagı kötü.Ekran kartlarında bir nebze kabul edilebilir fiyatlar ama bazı telefonlar ve monitörler hic o paraları görmemişti.
Ekran kartı ve samsung g5 cektim oled 14k, kart onaylandı monitor onaylanmadı daha
Gündüz dışında rahatsız etmez ama sabahları ekran griye kaçıyor o kötüymüş. Bence sipariş iptal olcak olmazsada deneyecem beğenmezsem iade direkt.Işığı ekstra kontrol etmen gerekecek. Eğer aşırı karanlıkta oturmuyorsan mor ton rahatsız edebilir. Mat kaplama bayagı kötü.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
IPS den kat kat iyi hız, görüş açısı, IPS glow olmaması vs bu fiyata iadeye gerek yok bayağı uygun fiyat. Sadece zaten aklında oled alma fikri varsa ve oled hissini gerçekten almak istiyorsan hdr parlaklığı iyi olan ve glossy kaplamalı modelleri düşünmek isteyebilirsin. Ama fiyat farkı 2 kat olacak yani zor seçim. Samsung tan gerçek hdr açısından bir beklentiye girme yani o konuda üzer.Gündüz dışında rahatsız etmez ama sabahları ekran griye kaçıyor o kötüymüş. Bence sipariş iptal olcak olmazsada deneyecem beğenmezsem iade direkt.
AOC ya da buna bakıyordum hangisi 15i görürse alacaktım bu denk geldi. HDR için ben kendim zaten tahmini 200-250 parlaklıklarda kullanıyorum fazlası gözümü vs yoruyor. Eldeki monitörü satınca 9-10k eklemiş olacağım. Parlaklığı çok az gelmesin yeter bana.IPS den kat kat iyi hız, görüş açısı, IPS glow olmaması vs bu fiyata iadeye gerek yok bayağı uygun fiyat. Sadece zaten aklında oled alma fikri varsa ve oled hissini gerçekten almak istiyorsan hdr parlaklığı iyi olan ve glossy kaplamalı modelleri düşünmek isteyebilirsin. Ama fiyat farkı 2 kat olacak yani zor seçim. Samsung tan gerçek hdr açısından bir beklentiye girme yani o konuda üzer.
Benim 15'te aynı şekil :\Benim iphone 16 onaylanmıştı. Onay bekliyora düşürmüşler geri.
Pompacı Osman'ın ürünü iptal olduysa bizimde iptal desenize2si iptal :S
Fibabanka faizsiz 3 taksit seçeneği ile mi aldın ? Ben öyle almama rağmen bende havale peşin olarak gözüküyor . İlk onaylanmisti ama tekrar onay bekliyora düştüBenim iphone 16 onaylanmıştı. Onay bekliyora düşürmüşler geri.