❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar'da Bazı Ürünlerde %20 İndirim

Bunu iptal ederler, bariz bir hata çünkü. Ben konuyu gördüğümde çok ciddiye almadım 1-2 kovaladığım ürüne baktım fiyatı beğenmeyince çıktım daha fazlasına bakmadım çünkü site aşırı yavaştı (büyük ihtimalle çok duyuldu indirim) ama iPhone modellerine kadar her şeyde geçiyorsa bu kod ve alışveriş yapan az değilse (sitedeki yavaşlığı ve uzun süre çözülmemesini baz alarak az olduğunu sanmıyorum) bence iptal edecekler.
valla şu fiyat hataları son zamanda can sıkmaya başladı 3 kere bu tarz indirimden bir şeyler aldım hiçbiri gelmedi

Bunu iptal ederler, bariz bir hata çünkü. Ben konuyu gördüğümde çok ciddiye almadım 1-2 kovaladığım ürüne baktım fiyatı beğenmeyince çıktım daha fazlasına bakmadım çünkü site aşırı yavaştı (büyük ihtimalle çok duyuldu indirim) ama iPhone modellerine kadar her şeyde geçiyorsa bu kod ve alışveriş yapan az değilse (sitedeki yavaşlığı ve uzun süre çözülmemesini baz alarak az olduğunu sanmıyorum) bence iptal edecekler.

İndirimler çok aşırı düşük değildi iptal edilecek bir durum yok. İzleyelim bakam vatan ne yapacak

İptal falan olmaz % 20 çok insani bir indirim aşırı adetli sömürenlere BELKİ gelir.Onun haricinde paraf kartı olmaya zaten ultra bir fayda yok..% 40 faiz olan ülkede taksit önemlidir.

İptal falan olmaz % 20 çok insani bir indirim aşırı adetli sömürenlere BELKİ gelir.Onun haricinde paraf kartı olmaya zaten ultra bir fayda yok..% 40 faiz olan ülkede taksit önemlidir.
Ekran kartlarında bir nebze kabul edilebilir fiyatlar ama bazı telefonlar ve monitörler hic o paraları görmemişti.

Ekran kartı ve samsung g5 cektim oled 14k, kart onaylandı monitor onaylanmadı daha

İptal gelmedi kral 2 saate dükkanda swiftimi almaya gidiyorum 😃
Keşke ciddiye alsaymışın

Akşam siparişim onaylandı yazıyordu. Şimdi sipariş onay bekliyor yazıyor😢. İyiye işaret değil.

Akşam siparişim onaylandı yazıyordu. Şimdi sipariş onay bekliyor yazıyor😢. İyiye işaret değil.
Aldığın gibi onaylandıysa otomatik onaydı o zaten. Ben gece 11 gibi aldım 9070xtyi 1.5 saat sonra onay geldi kartı mağazan almaya gidicem.
Yani bu tarz olaylarda birkaç saat beklemeniz gerekiyor belli bir süre sonra onay geldiyse gelir ürün.

Stok kontrolü yapıyorlardır bir sürü ürün deli gibi sipariş geçildi ve bazen stokta olmamasına rağmen almaya müsaade etti.

Eğer iptal gelmezse muadil ürün önerirler bugün stok yetişmeyen kullanıcıları arayıp. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,669
Üyeler
199,876
Son üye
deniz011

Geri