Gayet normal o rakamlar onlarla hiçbir sıkıntı olmaz zaten çok içince çarpıntı ve uyku düzeni bozuyor kahveler. Herşeyin fazlası zarar neticede, dozu kaçırmamak lazım daha yeni habere çıktı çok meyve yemekten vefat etmiş iki kişi yani. Bayatlamasın diye dozu uçurmasın diye dedim4 kişiyiz hocam ailecek her gün içiyoruz 1 fincan işte normal bence filtre kahve sağlıklı bir şey zaten
Oda garip bir ikilem yani sallıyorsan ilk ticaretini yapana sallaman lazım. Vatan ram indiriminde bir eleman vardı mesela sahibindene birsürü ilan girmiş ramler gelmeden falan ona laf söylüyordumda botla siteyi falan çökertmişlerdi artık onlara bile bişey diyesim gelmiyor, satıcıların kampanya acemiliği beni kızdırıyor sadece. Ben alsatçılardan çekindiğimden foruma konu açamıyorum. Çünkü stok sayısına bakıyorum o şekilde açıyorum konuyu, bu kadar saçma bir hızda tükenemez yani. Sıcak fırsatları al satçılar senden benden çok kullanıyor. Buda o kadar durmazdı bakma. Sahibindende satamam bunu diye, almamışlardır.bunun ticaretini yapan adama etik olan şey evinde kullanan adama etik olmuyormuş beni triger eden o oldu ha birde konusunu açmışım gören faydalanmış zaten ben açtıktan 30dk sonra bitti ürünler ve herhangi bir indirim grubu paylaşmadı bugün açmasam konuyu haberi bile olmayacaktı paşamın burada etik dersi vermeye çalışıyor.