❌İndirim Bitti! Julius Meinl 220grx8 213 TL

4 kişiyiz hocam ailecek her gün içiyoruz 1 fincan işte normal bence filtre kahve sağlıklı bir şey zaten
Gayet normal o rakamlar onlarla hiçbir sıkıntı olmaz zaten çok içince çarpıntı ve uyku düzeni bozuyor kahveler. Herşeyin fazlası zarar neticede, dozu kaçırmamak lazım daha yeni habere çıktı çok meyve yemekten vefat etmiş iki kişi yani. Bayatlamasın diye dozu uçurmasın diye dedim :D
bunun ticaretini yapan adama etik olan şey evinde kullanan adama etik olmuyormuş beni triger eden o oldu ha birde konusunu açmışım gören faydalanmış zaten ben açtıktan 30dk sonra bitti ürünler ve herhangi bir indirim grubu paylaşmadı bugün açmasam konuyu haberi bile olmayacaktı paşamın burada etik dersi vermeye çalışıyor.
Oda garip bir ikilem yani sallıyorsan ilk ticaretini yapana sallaman lazım. Vatan ram indiriminde bir eleman vardı mesela sahibindene birsürü ilan girmiş ramler gelmeden falan ona laf söylüyordumda botla siteyi falan çökertmişlerdi artık onlara bile bişey diyesim gelmiyor, satıcıların kampanya acemiliği beni kızdırıyor sadece. Ben alsatçılardan çekindiğimden foruma konu açamıyorum. Çünkü stok sayısına bakıyorum o şekilde açıyorum konuyu, bu kadar saçma bir hızda tükenemez yani. Sıcak fırsatları al satçılar senden benden çok kullanıyor. Buda o kadar durmazdı bakma. Sahibindende satamam bunu diye, almamışlardır. :D

Niye bayatlasın hocam? En kötü, çevresindeki insanlara dağıtır. Tanesi 300 lira normalde. Ben geçen iki kutu almıştım, bizi bir sene tam götürür. Son kullanma tarihleri bir seneden fazlaydı birazcık. Zaten bu aldığım bir paketi arkadaşlarıma, çevremdeki insanlara dağıtacağım.
bir kaç ayda bitirmezsen filtre kahve bayatlar ve aromasını kaybeder. Dağıtacam diyorsan orası sana kalmış, içmek için kutu kutu kahve alınmaz, stoklanacak şey var stoklanmayacak var. Stoklamak için gereksiz bir ürün, tüketeceğiniz kadar alın.

bir kaç ayda bitirmezsen filtre kahve bayatlar ve aromasını kaybeder. Dağıtacam diyorsan orası sana kalmış, içmek için kutu kutu kahve alınmaz, stoklanacak şey var stoklanmayacak var. Stoklamak için gereksiz bir ürün, tüketeceğiniz kadar alın.
Birkaç ayda biter hocam gayet. Bitmeyecek gibi hissettiğimde çevreye veririm dediğim gibi. Adamlar parayla satıyor bile Sahibinden'de, hiçbir türlü zararlı çıkmazsın. Abartmamak lazım ama 3-4 paket alınabilir gayet bence, stokta olur kahveden o konuda size katılmıyorum . Son kullanım tarihleri 1 seneden uzun yazdığım gibi, niye bayatlasınlar onu da anlamadım.

Birkaç ayda biter hocam gayet. Bitmeyecek gibi hissettiğimde çevreye veririm dediğim gibi. Adamlar parayla satıyor bile Sahibinden'de, hiçbir türlü zararlı çıkmazsın. Abartmamak lazım ama 3-4 paket alınabilir gayet bence, stokta olur kahveden o konuda size katılmıyorum . Son kullanım tarihleri 1 seneden uzun yazdığım gibi, niye bayatlasınlar onu da anlamadım.
Bunlar yapıldığı andan itibaren aromasını kaybetmeye başlıyormuş. Onun demek istediği tadını zamanla kaybediyor, çok güzel olmaz gidipte 6 ay kenara atarsanız mantığında diyor. Yoksa 1 yıl içerisinde tüketiminde sorun yokmuş. Kalitesi düşüyormuş kısaca. Doğal ürünler gibi, beklettikçe tat kalitesi düşüyor. Ne kadar erken tüketirsen o kadar kaliteliymiş.

iş oraya gelirse çekirdeğini kendin kavuracaksın.
Bunlar yapıldığı andan itibaren aromasını kaybetmeye başlıyormuş. Onun demek istediği tadını zamanla kaybediyor, çok güzel olmaz gidipte 6 ay kenara atarsanız mantığında diyor. Yoksa 1 yıl içerisinde tüketiminde sorun yokmuş. Kalitesi düşüyormuş kısaca. Doğal ürünler gibi, beklettikçe tat kalitesi düşüyor. Ne kadar erken tüketirsen o kadar kaliteliymiş.

kahvenin öğütüldükten sonra tazeliği 30 dk çekirdek hali 5-6 ay düzgün saklanırsa yıl bazında dayanabilir. 20 paket tane almak pek mantıklı olmayabilir

2 sipariş kargoya verildi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,689
Üyeler
199,417
Son üye
fefe034

Geri