Yardım Xprime Koltuk Alınır mı

Shadout

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
203
alınmaz rezil ötesi kullanıyorum aldığım güne lanet ediyorum her gün

İndirime girmiş kullanan var mı önerir misiniz?
Bunu bilmem ama Abdullah abinin önerdiği Claws koltuk vardı 5500 TL civarı onu almıştım aslında çok fonksiyonlari falan iyiydi fakat birkaç ay sonra oturma yeri rahatsız etmeye başladı ama koltuktan memnundum üstüne bir tane ortopedik minder aldım 400 TL 500 TL’ye şu an kullanıyorum eğer bütçe kısıtlıysa bundan alıp üstüne bir tane de o süngerden alırsan çok çok iyi oluyor ben öyle yapıyorum ve çok rahat çünkü bu paralara koltuk bulmak biraz zor full açılabilir kolları aşağı yukarı oynayabilen vesaire

İndirime girmiş kullanan var mı önerir misiniz?
Zamanında king modeli aldım fena değildi ama açıkçası deri tavsiye etmiyorum aşırı terletiyor bence şuan havit gc927 kullanıyorum başlarda iyiydi de yok buda iyi değil uzun kullanımda totoyu ağrıtıyor ve terletiyor deri olduğundan

Zamanında king modeli aldım fena değildi ama açıkçası deri tavsiye etmiyorum aşırı terletiyor bence şuan havit gc927 kullanıyorum başlarda iyiydi de yok buda iyi değil uzun kullanımda totoyu ağrıtıyor ve terletiyor deri olduğundan
Bu attığım kumaş. İyi midir acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alınmaz rezil ötesi kullanıyorum aldığım güne lanet ediyorum her gün
Marka olarak mı yoksa aynı modeli mi aldın tavsiye etmiyorsun

uzun yıllar kullanılacak ürünü, özellikle sağlık açısından bir ürünse, ucuza kaçmaya değer olduğunu düşünmüyorum ben xdrive kullanıyorum ne zaman aldığımı bile unuttum halen ilk günkü gibi

uzun yıllar kullanılacak ürünü, özellikle sağlık açısından bir ürünse, ucuza kaçmaya değer olduğunu düşünmüyorum ben xdrive kullanıyorum ne zaman aldığımı bile unuttum halen ilk günkü gibi
Hangi modeli kullanıyorsun link atar mısın

Bu attığım kumaş. İyi midir acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Marka olarak mı yoksa aynı modeli mi aldın tavsiye etmiyorsun
destek olarak da kötüler 3 haftada gıcırdamaya başladı kolçaklar bağımsızlığını ilan etti hiç rahat değil 2 saatte uyuşmaya başlıyor eksik parça gönderdiler yenilerinin gelmesini bekle vs. derken ürün defolu çıktı iade içinde kargo şubesine götürün dediler araç yok neyle taşıyıp götüreceğim o kadar uzak yere o yüzden amazon gibi kapıda iade seçeneği olan yerlerden alınması taraftarıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,219
Üyeler
200,063
Son üye
MattHatter

Geri