❌İndirim Bitti! Xfx Swıft Radeon RX 9070 XT 30.119₺

işin komiği ben dün aldım ama sonrasında iptal ettim düz 9070 kafama daha çok yatıyor neyse baktığımda iptal olmamış kargo teslimatı bekliyor olmuş zorla aldıracaklar tek çekim olmasa alacaktım ay sonu ödemesini yapmam gerekiyor 3 taksit alsam neyse diyecektim
hangi bankadan aldın hocam?. bazi bankalarda sonradan taksitlendirebilion faizsiz yapiyo bankkart da yapabiliosun. bende limit olsa 5080 alacaktım arkadaşda hesaplarken bitti 2dk da

Vatandan saşılmaz artık

Ekler

• 69887.webp
    69887.webp
    36.4 KB · Hit: 160
hangi bankadan aldın hocam?. bazi bankalarda sonradan taksitlendirebilion faizsiz yapiyo bankkart da yapabiliosun. bende limit olsa 5080 alacaktım arkadaşda hesaplarken bitti 2dk da
İş bankası hocam oraya baktım ama göremedim o yüzden iptal etmek için mesaj attım yeni 9060xt 8gb almıştım vatandan arada çok fark oluyor evet fps farkı var ama çok elzem değil olmadı diğer seride yenilerim

Sonradan taksit sadece sigorta, eğitim ve sağlık harcamasında geçerli. Diğerleri yasaklandı.

Sonradan taksit sadece sigorta, eğitim ve sağlık harcamasında geçerli. Diğerleri yasaklandı.
Bu ne zaman kalktı? arkadaş geçen sonradan taksitlendirme yapabilirsin demişti. önceden de çok yapılıyodu onudamı kaldırdılar yaw.

benim siparişi bi onay a aliyorlar bi iptal ediyorlar sonra tekrar onay a aliyorlar kafasina göre takılıyor vatan :kekw: :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,645
Üyeler
199,406
Son üye
Asellll01

Geri