dlene
80+
- Reaksiyon skoru
- 155
hocam paçaları toplanmıyor mu bunların?Buna alışınca anthony filan hikaye geliyo hocam rahat efil efil geziyosun.
hocam paçaları toplanmıyor mu bunların?Buna alışınca anthony filan hikaye geliyo hocam rahat efil efil geziyosun.
Hocam içinde astar gibi bir şey var mı?Dünyanın en iyi boxerıdır 10 senedir başka model almıyorum. Daha rahatı yok.
Hocam başlığa DON mu yazaydımarkadaşlar bu boxer değil bildiğiniz dümdüz "don"boxer kelimesinin anlamı bacağa yapışan bele yapışan bildiğiniz taytın şort şeklinde olanı. bu boxer değil dümdüz don
eskiden dedelerimiz nenelerimiz cephede bahçede sokakta orda burda boxer giymiyordu pantolon altına içlik giyiyordu yani don
Aynı ürünün 15 adet olanı 800 TL tanesi 53.33 TL ye geliyor.Benim gibi Anthony Jackson, Jack & Jones ile rahat edemeyenler için milli boxerımızın adet fiyatı 61 TL 'ye geliyor her beden mevcut.
Sepette ohbe120 kodunu uygulayın.
Tutku Penye Erkek Boxer 8'li - Çok Renkli XL Fiyatları ve Özellikleri
Tutku Penye Erkek Boxer 8'li - Çok Renkli XL en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Alıntıyı görüntüle
www.n11.com
YokHocam içinde astar gibi bir şey var mı?
Benim gibi Anthony Jackson, Jack & Jones ile rahat edemeyenler için milli boxerımızın adet fiyatı 61 TL 'ye geliyor her beden mevcut.
Sepette ohbe120 kodunu uygulayın.
Tutku Penye Erkek Boxer 8'li - Çok Renkli XL Fiyatları ve Özellikleri
Tutku Penye Erkek Boxer 8'li - Çok Renkli XL en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Alıntıyı görüntüle