🔥İndirim Tutku Penye Erkek Boxer 8'li - Çok Renkli 510 TL 15'li 800 TL

bende var 1 senedir eskitiyorum, yalnız mal biraz orta boy falansa şorttan vs gözüküyor, kaldırmış gidiyorsun :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca, pantolon bedenini 1-2 beden büyütüyor.

arkadaşlar bu boxer değil bildiğiniz dümdüz "don" :D boxer kelimesinin anlamı bacağa yapışan bele yapışan bildiğiniz taytın şort şeklinde olanı. bu boxer değil dümdüz don :D eskiden dedelerimiz nenelerimiz cephede bahçede sokakta orda burda boxer giymiyordu pantolon altına içlik giyiyordu yani don

arkadaşlar bu boxer değil bildiğiniz dümdüz "don" :D boxer kelimesinin anlamı bacağa yapışan bele yapışan bildiğiniz taytın şort şeklinde olanı. bu boxer değil dümdüz don :D eskiden dedelerimiz nenelerimiz cephede bahçede sokakta orda burda boxer giymiyordu pantolon altına içlik giyiyordu yani don
Hocam başlığa DON mu yazaydım :D bilemedim ki boxer bu bizim için ayrıca

Benim gibi Anthony Jackson, Jack & Jones ile rahat edemeyenler için milli boxerımızın adet fiyatı 61 TL 'ye geliyor her beden mevcut.

Sepette ohbe120 kodunu uygulayın.

Alıntıyı görüntüle
Aynı ürünün 15 adet olanı 800 TL tanesi 53.33 TL ye geliyor.
Tutku 0117 Penye Düğmeli Erkek Boxer. 1 hafta önce kendime aldım. 5 biraderime 5 babama 5 kendime şeklinde üleştirdim.
Siz de danaya girer gibi çoklu alıp aranızda bölüşebilirsiniz.
Bende 150 TL kupon da vardı, 650 TL ye 15 adet almış oldum. Bedavadan biraz pahalı :)
S - 2XL - 3XL bedenleri var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Rova
Aldım teşekkürler.

;u sicak havada 2xl almama ragmen boxer yukari cekiliyordu ben de bunu aldim ccekilmiyor diye yara yapiyor kasik arasini boxerlar belirli kilodan sonra

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Benim gibi Anthony Jackson, Jack & Jones ile rahat edemeyenler için milli boxerımızın adet fiyatı 61 TL 'ye geliyor her beden mevcut.

Sepette ohbe120 kodunu uygulayın.

Alıntıyı görüntüle
Bunu Giyince Böyle Oluyor .​

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,969
Üyeler
200,259
Son üye
xetrih