Aras Kargo Kargoyu Kaybetti?

groff

80+
Reaksiyon skoru
23
10 Temmuz Cuma günü WRAİTH’den mouse siparişi verdim.Adamlar aynı gün kargoya verdi 11 Temmuz Cumartesi sabah 8’de Balıkesir Aktarma Merkezi’nde araca bindirildi yazdı.Öğlen Edremit şubesine gittiğimde bütün kargoları ayrıştırdıklarını,benim kargomun burda olmadığını Pazartesi gelmem gerektiği söylendi.Ben Pazartesi gittim ve kargom yine yok.En son orada mail attıklarını Mail’e döndükleri zaman beni arayacağını söylediler.Perşembe oldu arayan soran yok,bende şikayetvar’a yazdım beni Aras kargodan aradılar talep açtım yine haber vericem ben size dedi ama yine arayan soran olmadı. Dün müşteri hizmetlerini aradım telefondaki kadında talep açtı herkes bir talep açıyor ama dönen yok.Ne yapmalıyım?(Birazcık uzun oldu kusura bakmayın)

wraith'den gönderici olarak bilgi almalarını istedin mi? Belki şirkettir diye kuracağı baskı ve verecekleri dikkat daha fazla olur

wraith'den gönderici olarak bilgi almalarını istedin mi? Belki şirkettir diye kuracağı baskı ve verecekleri dikkat daha fazla olur
Dün yazdım bugün gelen cevap bölge şubesiyle iletişime geçmem.Teslim edilemeyen kargolar bize geri döner para iadesi veya tekrar gönderim için biz size yazarız gibi bir cevap geldi ama sorun zaten kargonun ortada olmaması.Beni 1 haftadır beklettiklerini iletişime geçmelerini istedim bakalım.

Geri