Tekrar Mezuna Bırakamam Ne Yapmalıyım Kafam Karışık

iFourveyn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
122
Geçen sene sadece tyt girdim ve 1 milyon 700 binlerde sıralama yaptım ve çalışırım dedim hiç tercih yapmadan mezuna kaldım fakat düzgün çalışamadım bu sene dahada kötü geldi sıralamam sadece tyt girdim tekrardan 1 milyon 900binlerde 3.ye mezuna kalmak istemiyorum istesemde sanırım kalamıyorum askerlik yoklamasına 4-5 ay mı ne kaldı üniversiteye gitmez isem erteleyemiyorsun dediler askere gitmek zorundaymış bu puana örgün eğitim gelmez herhalde zaten açıktan gelse okurumda ondada tutmuyor sanırım babamda git askere sözleşmeli er olarak uzat 7 yıl görev sonrası memuriyet geçiş hakkını kullan diyor ne yapmalıyım sizce ortaöğretim kpssde şansımı denemeli miyim onda çalışmadım son bi kaç ay var çalışsam olurmu birşeyler fakat tekrar mezuna kalmak istemem

Askerlik konusunda yanlış bilgi almışsın eğer lise mezunuysan 3 yıl uzatabiliyorsun askerliğini uzatamıyorusn diyen yanlış bilgilendirmiş ben daha bir kaç gün önce uzattım ve liseyi bitirelide 2 sene oldu

boş ver reis sen üniversite okuma ortaöğretim kpss gir düz memur ol ciddiyim

boş ver reis sen üniversite okuma ortaöğretim kpss gir düz memur ol ciddiyim
Harbi ya geçenlerde askerlik şubesine gittim mesela 8-9 tane masa var ama toplm o gün gelen kişi sayısı 27 (numara ekranında gözüküyordu) onun dışında oturup sohbet ediyorlar yani ben bile 10dk bekledim sırf sohbetleri bitsinde beni alsınlar diye yani hatta bir tanesi benden sorma geldi numara aldı baktı çağırmıyorlar gitti yanlarına sonra ilgilendiler vs.

Yani o kadar rahat çalışma şartları var bana kalırsa maaştan şikayet etme hakları olamamlı onların 60K alıyorlar günde toplasan 1-2 saat düzgün çalışmıyorlar gerçekten bud evirde üni okuyup işsiz kalmaktan daha mantıklı

reis anadolu mezunu isen kpss den de yapman zor meslekten mezun isen okuduğun bölüme göre düşük teknisyenlikler olabilir ama yinede şansını dene

Harbi ya geçenlerde askerlik şubesine gittim mesela 8-9 tane masa var ama toplm o gün gelen kişi sayısı 27 (numara ekranında gözüküyordu) onun dışında oturup sohbet ediyorlar yani ben bile 10dk bekledim sırf sohbetleri bitsinde beni alsınlar diye yani hatta bir tanesi benden sorma geldi numara aldı baktı çağırmıyorlar gitti yanlarına sonra ilgilendiler vs.

Yani o kadar rahat çalışma şartları var bana kalırsa maaştan şikayet etme hakları olamamlı onların 60K alıyorlar günde toplasan 1-2 saat düzgün çalışmıyorlar gerçekten bud evirde üni okuyup işsiz kalmaktan daha mantıklı
Rahat çalışabilmelerinin nedeni bizim ülkede kimse şikayet nedir denetim nedir bilmiyor :D Gelenide keyfi bekletiyorlar, ellerinde iş olmadığında bekletseler sorun yok. Özellikle hastaneler tam bir rezillik.

Hocam ama sende gerçekten hiç calismamissin ya. Sadece temel bilgilerle çok rahat sayisal 400-500k sıralama yapılabiliyor. İlk 100k için gerçekten düşündüğümüzden çok daha fazla emek vermek gerekiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,730
Üyeler
199,901
Son üye
nwphem

Geri