Önereceğiniz otel var mı hocam şurası güzel diye fikir olsun forumdaşlaraSidede yasiyorum. Hic bir otel indirim dahi olsa bu fiyatlari haketmiyor. Ha bu arada merak edenler icin sidede hayatinizda aşla goremeyecegini otellerde de bizzat idari personel olarak calistim. Bu fiyata gidiniz yunanistanda tatil yapiniz.
Hocam 5 yildizli diye hic bir otele girip bu ucretleri odemeyin. Verebilecegim tavsiye butik kucuk aile otelleri olabilir onunda iyisini bulmaniz sezonda cok zor. Cunku oteller shorta giriyor(tabiri caizse halk dili ile full cekiyor) o yuzden musteriye de doyduklari icin cok fazla yazanla katolaglarla alakasi olmuyor. Personel yetersiz ve kalitesiz 4 kisilik isi 1 kisiye yaptiriyorlar personelde hakli. Zaten personeller toplama hepsi dagdan bayirdan daha dun konuşmayı ogrenen kisiler. O yuzden verebilecegim tavsite villa tutup yeme icme size ait olacak sekilde 1 hafta kalip kafa dinlemeniz yönünde olacaktir.Önereceğiniz otel var mı hocam şurası güzel diye fikir olsun forumdaşlara
Yunan bayağı balon yeşil yoksa gidilmezSidede yasiyorum. Hic bir otel indirim dahi olsa bu fiyatlari haketmiyor. Ha bu arada merak edenler icin sidede hayatinizda asla kapisindan dahi iceriye giremeyeceginiz otellerde de bizzat idari personel olarak calistim. Bu fiyata gidiniz yunanistanda tatil yapiniz. Soylediklerimi de yanlış anlamayiniz