beyaz mı siyah mıakvaryum olmasını istiyorum kaliteli bi marka olursa çok iyi olur içinde r7 9800X3D kullanacağım bu yüzden hava akışı iyi olmalı tavsiyelirinizi bekliyorum
siyah olursa daha iyi olur fanların rgbisini beyaz yapma niyetindeyimbeyaz mı siyah mı
atx şartsaakvaryum olmasını istiyorum kaliteli bi marka olursa çok iyi olur içinde r7 9800X3D kullanacağım bu yüzden hava akışı iyi olmalı tavsiyelirinizi bekliyorum
msi m100r pz indirime girdiğinde almayı düşünüyorum ama ne zaman girer hiç bilmiyorumATX şart değilse;
![]()
Lian Li Vector V100RMIX Mini Siyah M-ATX Mini-Tower Kasa (G99.V100RMIX.00) - incehesap.com
Lian Li Vector V100RMIX Mini Siyah M-ATX Mini-Tower Kasa (G99.V100RMIX.00) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
akvaryum olmasını istiyorum kaliteli bi marka olursa çok iyi olur içinde r7 9800X3D kullanacağım bu yüzden hava akışı iyi olmalı tavsiyelirinizi bekliyorum
Gameline Carısma 7x Argb Kumandalı Fan Topglass USB 3.0 Siyah Gaming Bilgisayar Kasa Özellikleriyle![]()
GAMELİNE Grand Premium 7x ARGB Fan Kumandalı USB 3.0 Gaming Bilgisayar Kasası Siyah - Fiyatı, Yorumları
Grand Premium 7x ARGB Fan Kumandalı USB 3.0 Gaming Bilgisayar Kasası Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡ty.gl
Bunun iyi olduğunu düşünüyorum bende alacağım yorumları iyi gözükiyor