Kpss Ortaoöğretim Mat Çalışma Konusunda Destek

Lordas

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar merhaba kpss ortaöğretim içim son 3 ay kala çalışmaya başladım sözel konularda mükemmel ilerliyorum soru çözümlerim 10/10 ama matematikte temelim 0 4 işlem dışında yokum burda nasıl ilerlemeliyim ytdeki hocalardan iki kaynak aldım birisi retro yayıncılıktan bi mat hocası birisi de ilyas güneş konuları dinliyorum anlıyorum fakat soru çözme kısmına geldiğimizde sürekli soruların tipleri değiştiği için yapamıyorum çabalıyorum 3 4 saatimi harcıyorum 30 40 soru çözmek için ama kitabı kapattığımda yine aklımda bir şey kalmıyor belki hocalarda problem vardır yada yüksek ihtimak mat zekam 0 olduğu için ilerleyemiyorum şey düşündüm acaba en çok soru çıkan problemler , geometri , sayısal mantık ve temel kavramlara mı çalışsam o şekilde mi atlatsam matematik kısmını değerli tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim :)

Bende ona çalışıyorum mikroorjinalin tyt sini al mala anlatır gibi anlatıyor ama zaten biliyorum diye atlama hiç bir bölümü hepsi bağlı birbirine ordan konuyu öğren sonra zor soru çözersin

Bende ona çalışıyorum mikroorjinalin tyt sini al mala anlatır gibi anlatıyor ama zaten biliyorum diye atlama hiç bir bölümü hepsi bağlı birbirine ordan konuyu öğren sonra zor soru çözersin
konu anlatım kitabı vs yok herhalde direkt soru bankası var onu denerim dönüş yaparım bide konu olarak nasıl ilerlemeliyim acaba hepsine çalışsam mı yoksa dediğim gibi belirli konuları seçip öyle mi devam etsem

konu anlatım kitabı vs yok herhalde direkt soru bankası var onu denerim dönüş yaparım bide konu olarak nasıl ilerlemeliyim acaba hepsine çalışsam mı yoksa dediğim gibi belirli konuları seçip öyle mi devam etsem
Mikroorjinalde konunun temelimi öğretiyor örneklerle vesaire.Antremanlarla matematikte alabilirsin o da temel oluşturmak için kolay seviye bir kitaptır

Geri