Şu sneaker kadar overrated bir şey yok ya. Ağza yapışıyor macun gibi bir şey ben sevmiyorum kanka.soldakinin tadını bilenler bi yazsın ya
Kankacım sen browni ile browni intense i birbirine karıştırmış olabilir misin? Kek değil browni intense. Sıcak magnum gibi bambaşka bir şey o.Abi şunu nası yiyebiliyosunuz berbat ötesi kek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Koca bi paket yersin baymaz
Alıntıyı görüntüle
Bi ara ful bundan yiyoduk
Okuma yazman yok mu ambalajında kek yazıyorŞu sneaker kadar overrated bir şey yok ya. Ağza yapışıyor macun gibi bir şey ben sevmiyorum kanka.
Kankacım sen browni ile browni intense i birbirine karıştırmış olabilir misin? Kek değil browni intense. Sıcak magnum gibi bambaşka bir şey o.
Bende kalkmış like atıyorum, ne kadar terbiyesiz bir adammışsın sen. Engelliyorum seni.Okuma yazman yok mu ambalajında kek yazıyorİntenseten bahsediyorum tabilki. Hayır yerkende mi kek yediğini anlamadın sıcak magnum nasıl bi tasfir
Alıntıyı görüntüle
Kusura bakma kardeşim ama browni dediğin şey kektir ve sen bunun kek olmadığını iddia etmen tadındanda anlamaman benim fazla garibime gitti. Eskişehirdeyim istersen eti fabrikasına gidip bunu yapan adamada sorabilirim kek mi değil mi diye ikna olman içinBende kalkmış like atıyorum, ne kadar terbiyesiz bir adammışsın sen. Engelliyorum seni.
Yemediğin için bilmiyorsun bu bir kek değil, paketin dışına bakıp yorum yapıyorsun.
Terbiyesiz.