Samsung Z Fold 8 Ultra, Fold 8 ve Flip 8 Tanıtıldı!

Katlanır Telefon Yapacağına , Exynos İşlemcilerden Kurtulup Tüm Modelleri Artık Mediatek & Snapdragon Olarak Çıkartmaya Ne Dersin Artık Samsung ?

Birde Adamlar Kıç Kadar Telefonlara 6000 / 7000 Mah Batarya Koyuyor Sen Gidip 6,9 İnç Ultra Serisine 5000 Mah Koyuyorsun Ayıp Gerçekten .

Bunun yerine s26 ultra almak mantıklı :D

Ben beğenmedim fold 7 nin üstünede konulmuş bişeyde göremedim. Farklı boyutta olanıda saçma buldum. Benim için en inovasyonu açılınca tablet boyutuna gelen 16.9 formatına yakın olan trifold du. Keşke kaldırmasalardı belki ucuzlar diyordum. Biz yd ultradan devam beli fold 7 denerim. Ama 4000 küsür bataryalar çok az

Watch 9 ve Watch Ultra 2 de çıktı sanırım 20k başlangıç fiyatı var lte olmadan kim 20k verir ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve watch 9'u sitede watch 7 ile kıyaslamışlar şöyle daha hafif şöyle daha yüksek batarya diye aslında watch 8 ile aynı :/

Flip8 almayı düşünüyorum indirimi olan var mı? önceden form dolduranlara kılıf ve kablosuz şarj cihazı hediyesi için kod gonderiliyormus diye duydum

Flip8 almayı düşünüyorum indirimi olan var mı? önceden form dolduranlara kılıf ve kablosuz şarj cihazı hediyesi için kod gonderiliyormus diye duydum
şu an alma bekle fiyatı düşsün, 2 kat hafıza falan yok fiyatlar biraz daha düşer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,748
Üyeler
199,904
Son üye
DeSilentio

Geri