Şuanda aktif olarak z flip 5 kullanmaktayım cihaz teşhir ürünğ 1 temmuzda teknosadan aldım 2036 ya kadar garanti 3 yılda kaskosu var sizce yurt dışı cift fiziki simli magic 6 pro ile takas mantıklımı batarya ekran kamera işlemci honor önde gibi
Hocam konudan bağımsız telefonlarda 10 yıl garanti diye bir şey mi varŞuanda aktif olarak z flip 5 kullanmaktayım cihaz teşhir ürünğ 1 temmuzda teknosadan aldım 2036 ya kadar garanti 3 yılda kaskosu var sizce yurt dışı cift fiziki simli magic 6 pro ile takas mantıklımı batarya ekran kamera işlemci honor önde gibi
Uzatışmış garanti diye geçiyor teknosadan telefonla aradığımda 2036 ya kadar garantiniz var dediler vallaHocam konudan bağımsız telefonlarda 10 yıl garanti diye bir şey mi var
Ya hocam açıkcası yurt dışı bana koymaz 4 + 4 ay e sim ile onu 10 aya tamamlaya biliyormuyuz pekihocam yurt içi olsa belki olabilirdi de bu mantıklı gelmedi bana
hocam tam emin değilim ama esimler de 4 ay diye biliyorum yani 2 fiziki ile 1 seneyi çıkarabilirsinizYa hocam açıkcası yurt dışı bana koymaz 4 + 4 ay e sim ile onu 10 aya tamamlaya biliyormuyuz peki