Hangi Bölümü Yazmam Daha Mantıklı

XeaveN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
156
sözel 110 bin eşit ağırlık 350 bin sıralamam var bu sene geriye çekcek vs diyolar ama hangi bölümden çıkınca ekmek bulabilirim bi tabsiye öneri var mıdır kafamda 5-6 bölüm var ve bunun yanında kıbrısta özel eğitim ve gastronomi okuma imkanımda var ama öncelik türkiye
turizm işletmeciliği

uluslararası ilişkiler

siyaset yönetimi ve kamu bilimi

denizcilik işlermeleri yönetimi

sosyal hizmetleri

sözel 110 bin eşit ağırlık 350 bin sıralamam var bu sene geriye çekcek vs diyolar ama hangi bölümden çıkınca ekmek bulabilirim bi tabsiye öneri var mıdır kafamda 5-6 bölüm var ve bunun yanında kıbrısta özel eğitim ve gastronomi okuma imkanımda var ama öncelik türkiye
turizm işletmeciliği

uluslararası ilişkiler

siyaset yönetimi ve kamu bilimi

denizcilik işlermeleri yönetimi

sosyal hizmetleri
turizm işletmeciliği daha mantıklı gibi bence Türkiyede siyasetle alakalı hiçbir şey okunmaz

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
denizcilik de iyi hocam

raylı sistemler düşünebilirsin türkiye raylı araçlarda hala çok geride

turizm işletmeciliği daha mantıklı gibi bence Türkiyede siyasetle alakalı hiçbir şey okunmaz
ben de bi bunu ve denizle ilgili olan bölümü düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

turizm ile ilgili çeşme izmir kuşadası her yer tutuyor

ben de bi bunu ve denizle ilgili olan bölümü düşünüyorum

turizm ile ilgili çeşme izmir kuşadası her yer tutuyor
bu arada lojistik yönetimine de bakabilirsin eğer üniversite hayatını iyi geçirirsen büyük markalar çağırıyor

başka bir yorum tavsiye var midir

turizm 1 yılda 5 yıl yaşlandırır :LOL:

hocam turizmde aklıma takılan kışın napiliyo
turizm sadece sıcak hava, havuz, sahil, kum değil ki. İş turizmi var gastronomi turizmi var vs. vs. ha yaza göre yoğunluk daha az olur fakat yine işler. Mesela benim geçen sene çalıştığım otelde bazen bazı şirketlerden çalışanlar gelip konaklıyor ve toplantılarını işlerini otelde falan yapıyorlardı.

Son düzenleme:
turizm 1 yılda 5 yıl yaşlandırır :LOL:

turizm sadece sıcak hava, havuz, sahil, kum değil ki. İş turizmi var gastronomi turizmi var vs. vs. ha yaza göre yoğunluk daha az olur fakat yine işler. Mesela benim geçen sene çalıştığım otelde bazen bazı şirketlerden çalışanlar gelip konaklıyor ve toplantılarını işlerini otelde falan yapıyorlardı.
yapmak mantıklı mı çıktığım zaman işim olabilir mi ne kazanırım

Geri