🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 100 TL

patlama şansı yok çünkü resmi bir partner tarafından dağıtılıyor arkadaşlar reklam ve pr çalışması olabilir zaten yakın zamanda gemini gerçekten de claudeden güçlü modeller piyasaya sürerse diğer ai şirketleri fişini çeker çünkü onların 20-100-200 dolara yaptığı işleri gemini beleşe yapmaya başlayacak ya da böyle 300-500 liraya. google ile rekabet edemezler.

patlama şansı yok çünkü resmi bir partner tarafından dağıtılıyor arkadaşlar reklam ve pr çalışması olabilir zaten yakın zamanda gemini gerçekten de claudeden güçlü modeller piyasaya sürerse diğer ai şirketleri fişini çeker çünkü onların 20-100-200 dolara yaptığı işleri gemini beleşe yapmaya başlayacak ya da böyle 300-500 liraya. google ile rekabet edemezler.
Hocam numara kapatılırsa üyelik de gidiyormuş sanırım

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: linx
Dostum şimdi hangisinden alalım sence
Platideki 18 ay 5 tb mi yazmıyor

kinguin üzerinden aldım sorunsuz aktifleşti. teşekkürler. artık patlar ederse çerez parası çok kurcalamaya gerek yok sanırım 🙂

Beyler bu nedir. Ne işe yara kimler alır
Yapay zekayı aktif bir şekilde kullanıyorsan ya da bulut depolama ihtiyacın varsa alabilirsin. Gemini, ChatGPT'nin bir alternatifi. Pro versiyonunda, ChatGPT'nin ücretsiz sürümüne göre daha güçlü modelleri var. Ayrıca 5 TB depolama alanı da veriyor.

Beyler hala çalışıyor mu? Benim de depolama gdrive sıkıntı da nasıl yapıyorum? Konu baya birikmiş

Beyler hala çalışıyor mu? Benim de depolama gdrive sıkıntı da nasıl yapıyorum? Konu baya birikmiş
Konu güncel. Konuda genel bilgiler ve aşağıda rehber linki var

Linki benim çocuk gönderdi. İzlemedim ama muhtemelen buradaki yöntem ile bedavaya alıp parayla satıyorlar

Kanka hangisinden alalım sence
Platideki 18 ay 5 tb mi yazmıyor
Aynısı hepsi. Platiden aldım ben 2 hesaba sorun yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Linki benim çocuk gönderdi. İzlemedim ama muhtemelen buradaki yöntem ile bedavaya alıp parayla satıyorlar
Evet yöntem bu fakat hindistan numarası falan istiyor önceki sayfalarda konuşuldu bu. 100TL ye alıp geç uğraşılmaz almak için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,692
Üyeler
199,886
Son üye
._Emre_.

Geri