Çözüldü✓ Hangi Monitörü Almalıyım

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
5500
herkese hayırlı forumlar şuanda kullandığım monitör Msı 241G 144Hz bu monitörümü yan monitör yapıp şu secenekler arasında kararsız kaldım yardımcı olursanız cok sevinirim

Eğer önerdiğiniz başka monitörler varsa onlarıda duymak isterim bütcem 5 5.500

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

monitoru ne icin kullanican ona gore almak lazım cs mi oynayacaksın film dizi günlük kullanımı veya hikayeli oyunlar icin mi alicaksin
Hocam Sadece oyun İcin kullanıyorum her türlü oyunu oynuyorum

özellikleri aynı hepsinin. aoc alırdım ben olsam.
Bende En son o kararı almıştım ama bilemedim Bi sorıyım dedim Fikriniz icin teşekkür ederim hocam

herkese hayırlı forumlar şuanda kullandığım monitör Msı 241G 144Hz bu monitörümü yan monitör yapıp şu secenekler arasında kararsız kaldım yardımcı olursanız cok sevinirim

Eğer önerdiğiniz başka monitörler varsa onlarıda duymak isterim bütcem 5 5.500
Bu listeden AOC doğru seçim olur :)

monitoru ne icin kullanican ona gore almak lazım cs mi oynayacaksın film dizi günlük kullanımı veya hikayeli oyunlar icin mi alicaksin
Hocam attığını monitörüde cok gördüm ve beni arada bırakan o oldu attığınız mı yoksa benim paylaştığım aoc arasında cok kaldım aslında.

Bu listeden AOC doğru seçim olur :)
Hocam Cevaplarda paylaşılan lenovo mı Aoc mu peki

Hocam attığını monitörüde cok gördüm ve beni arada bırakan o oldu attığınız mı yoksa benim paylaştığım aoc arasında cok kaldım aslında.

Hocam Cevaplarda paylaşılan lenovo mı Aoc mu peki
2 monitörde iyi. Sistemin 320hz ve üstü görüyorsa lenovo al.
AOC'un renk gamı lenovo'dan yüksek.
Yani orada kişisel tercih meselesine giriyor. Fps ağırlıklı oynuyorsan ve 320hz üstü görüyorsan lenovo, hikayelide aoc. Ama laptopu monitöre yansıtıyorsan falan değişir durumlar.

2 monitörde iyi. Sistemin 320hz ve üstü görüyorsa lenovo al.
AOC'un renk gamı lenovo'dan yüksek.
Yani orada kişisel tercih meselesine giriyor. Fps ağırlıklı oynuyorsan ve 320hz üstü görüyorsan lenovo, hikayelide aoc. Ama laptopu monitöre yansıtıyorsan falan değişir durumlar.
Laptoptan yansıtmıyorum 320 civarı cok fazla alabilceğimi düşünmüyorum o yüzden aoc alıcam gibi duruyor

320 FPS civarını çok görmeyeceksen Lenovo’nun 320Hz avantajı pek anlamlı kalmaz bence. Bu durumda AOC daha mantıklı duruyo hem 260Hz yeterli, hem de renk tarafı daha iyi denmiş. Sadece FPS oynayıp sürekli çok yüksek FPS alacak olsan Lenovo derdim ama karışık oyun için AOC daha dengeli seçim gibi.

valo csde ayarlarla oynarsan 300 alirsin bence sistemin ne yazabilirmisin

valo csde ayarlarla oynarsan 300 alirsin bence sistemin ne yazabilirmisin
Gigbyte 3060 12 gb intel 12400f 16 gb ram var hocam

320 FPS civarını çok görmeyeceksen Lenovo’nun 320Hz avantajı pek anlamlı kalmaz bence. Bu durumda AOC daha mantıklı duruyo hem 260Hz yeterli, hem de renk tarafı daha iyi denmiş. Sadece FPS oynayıp sürekli çok yüksek FPS alacak olsan Lenovo derdim ama karışık oyun için AOC daha dengeli seçim gibi.
Bende Aoc a daha yatkınım teşekkürler hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,748
Üyeler
199,904
Son üye
DeSilentio

Geri