3500 TL Bütçe ile %75 Manyetik Switch Klavye Önerisi ?

dogosito

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
3500
Bütçem maksimum 3500 TL civarı.
Malzeme kalitesi fena olmayan, yazılımı ve Rapid Trigger performansı güncel olan, gecikme sorunu yaşatmayacak F/P odaklı modelleri arıyorum.
Bu bütçede hangi modelleri önerirsiniz? Kullananlar veya piyasayı yakından takip edenler fikir verirse çok sevinirim

Bütçem maksimum 3500 TL civarı.
Malzeme kalitesi fena olmayan, yazılımı ve Rapid Trigger performansı güncel olan, gecikme sorunu yaşatmayacak F/P odaklı modelleri arıyorum.
Bu bütçede hangi modelleri önerirsiniz? Kullananlar veya piyasayı yakından takip edenler fikir verirse çok sevinirim
4e zorlayamaz mısın

yani pek zorlayamam gibi ama belki içime sinerse beğenirsem olabilir.Önerini duymak isterim dostum

Sepette 4100 civarına geliyor bu fiyat bandına alınabilicek en mantıklı ürünlerden birisi, malzeme kalitesi güzel, performansı tatmin edici ömürlük almak istiyorsan kesinlikle öneririm.

Sepette 4100 civarına geliyor bu fiyat bandına alınabilicek en mantıklı ürünlerden birisi, malzeme kalitesi güzel, performansı tatmin edici ömürlük almak istiyorsan kesinlikle öneririm.
bu klavye hakkında pek iyi şeyler duymadım fiyatını haketmediği,malzeme kalitesi ve switchlerinin kötü olduğunu söyleyenler çok
sen bunu mu kullanıyorsun ?

bu klavye hakkında pek iyi şeyler duymadım fiyatını haketmediği,malzeme kalitesi ve switchlerinin kötü olduğunu söyleyenler çok
sen bunu mu kullanıyorsun ?

Switchleri lube ve wobble olarak rezalet. Malzeme ve PCB kaliteside o kadar iyi değil. Denkleri 3.000 TL'den başlıyor.

Bunu öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,309
Üyeler
199,740
Son üye
keremyoldas41

Geri