Donanim Arsivi F/P Sistem Aldim Almaz Olaydim.

hocam aynı hatayı bende yaşadım uzun süre bu forumda ve technopatta baya konular açtım çok ayar denedim sonradan öğrendim gpu güç kablosu oturduğunda bile tam oturmamış oluyormuş 50xx serisinde biraz güç uygulayıp bastırdım iyice biraz daha girdi sonra kapanmamaya başladı ama bu çözümü bulana kadar işlemci değiştirdim psu değiştirdim denemediğim yöntem kalmadı çözememiştim.
İlk başta ben de benzer problem yaşadım farkında olmadan ikinci gün farkettim oturttum ama yine de kapandı

Donanim arsiv game garaj anlasmali n11 den 5070 li sistemi aldim , ramlerin cusu olmasi bi supelendirmisti zaten ama donanim arsive guvenip aldim . Rust oyununu pcye kurup acabilmem tam 17 saatimi aldim sistem kararli calisamiyor , oyunu acmayi basardim , oyun dayken bilgisayardan cizzzzz diye elektriksel bi ses geliyor alt tab a aldigimda azaliyor . cidden cok pismanim birdaha donanim arsiv tavsiye almayacagim.
ben de aynısının 5080 lisini aldım oyun geç yüklenme sebebi ben de de oldu onların verdiği dandik wifi belleğininin yerine hepsi burada dan wifi belleği aldım oyunlar hızlı yüklenmeye başladı

Bu arada aynı sorun arkadaşa aldığımız 9060xt li sistemde de var . expo açıp 6000mhz yaptığımızda oyunda crash veriyor 4800 çalıştırmak zorun kalıyoruz ramleri . Onun harici herhangi bir sıkıntı yok. Bende uğraşmak istemedim anakart biosunu güncellemekle zaten 1 sürüm öncesi kurulu.

Bu arada aynı sorun arkadaşa aldığımız 9060xt li sistemde de var . expo açıp 6000mhz yaptığımızda oyunda crash veriyor 4800 çalıştırmak zorun kalıyoruz ramleri . Onun harici herhangi bir sıkıntı yok. Bende uğraşmak istemedim anakart biosunu güncellemekle zaten 1 sürüm öncesi kurulu.
Anakart , psu ve ram markasını iletebilir misiniz?

Anakart , psu ve ram markasını iletebilir misiniz?
1784905817229.webp

Uygun fiyatlı fp ürün alırken dikkat etmen gerekiyor. Donanım arşivi de bilinmedik Ram vb eklememeli. Gerçi son dönemde çok marka giriş yaptı. Ram, ssd, psu, kasa vb. O yüzden 500-1000 kişide 5-10 kişide problem olabiliyor.

Rust 17 saatte nasıl açıyor :). Büyük ihtimalle ya internetiniz kötü yada Windows sorunlu.

Artı olarak firma yazmış ürünü gönderin diye. Ürünü neden göndermek istemediğinizi anlayamadım. Gönderin baksınlar. Sorun varsa çözüm üretirler. Üretmezlerse o zaman yaygara koparabilirsiniz.

Ek olarak mail attım dönmedi demişsiniz. Firma iletişim bilgileri telefon numarası vb. Var. İlk iletişim mail yerine telefon olursa daha iyi olur

Son düzenleme:
Geri