GermiyanWithPlan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,284
Sözel hadi en azından 50K olsa arkana bakmadan gastronomi yaz diyecem de ben doğuda okurum fark etmez diyorsan gene de gastronomi yazabilirsin
gastronomi için yetenek şart mı hocam ? Mesela yemek yapmada çok bilgili olmayan biri gitse olur mu?Sözel hadi en azından 50K olsa arkana bakmadan gastronomi yaz diyecem de ben doğuda okurum fark etmez diyorsan gene de gastronomi yazabilirsin
Sana şöyle diyeyim,mesela tıp okumaya giden herkes vardığında kendini 50 cal ile vurulmuşke ameliyat edebilecek kapasite miydi?he yetenek işi şeyler var illa ama mesela bana annem hiç yemek yaptırmazdı ama gene de ben yks24 tercih döneminde Balıkesir gastronomi düşündüm yazmayı,annem kendisi dedi ben oradakileri sana istesem 2 haftada öğretirim diye,benim mesela yemek yapma yeteneğim yok ama ağzımın tadı vargastronomi için yetenek şart mı hocam ? Mesela yemek yapmada çok bilgili olmayan biri gitse olur mu?
ağız tadı herkeste az buçuk vardır hocamSana şöyle diyeyim,mesela tıp okumaya giden herkes vardığında kendini 50 cal ile vurulmuşke ameliyat edebilecek kapasite miydi?he yetenek işi şeyler var illa ama mesela bana annem hiç yemek yaptırmazdı ama gene de ben yks24 tercih döneminde Balıkesir gastronomi düşündüm yazmayı,annem kendisi dedi ben oradakileri sana istesem 2 haftada öğretirim diye,benim mesela yemek yapma yeteneğim yok ama ağzımın tadı var
gastronomi okuyan arkadaşlarım var okulda ilk sene sadece teorik eğitim alıyorsun zatenağız tadı herkeste az buçuk vardır hocam
dediğiniz mantıklı ama mimarlıkta hani bir çizim yeteneği ararlarya buradada böyle bir temel ya da yetenek şart mı onu merak ediyorum ( zaten muhtemelen oraya gitsek ilk patatesleri soydururlar hemen ıstakozu vermezler ama sabrederler mi 0 biri için )