🔥İndirim Dell Alienware 24.5" 500hz Fhd Monitörler 19.999tl

2k Oledler düşüyor bazen bu fiyatlara evet bunda yüksek Hz var ama oledlerdeki tepki süresi o farkı kapatıyor diye biliyorum yanlışsam düzeltin.

2k Oledler düşüyor bazen bu fiyatlara evet bunda yüksek Hz var ama oledlerdeki tepki süresi o farkı kapatıyor diye biliyorum yanlışsam düzeltin.
Oledler 26.5"ten başlıyor diye biliyorum fps oynuyorsanız çok tercih edilmiyor

20k ya 240hz oled var bence alınmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oledler 26.5"ten başlıyor diye biliyorum fps oynuyorsanız çok tercih edilmiyor
Bence oynanır en azından benim icin bir sorun teskil etmedi

Hocam ben 2k 260hz 27" monitör almıştım büyüklüğüne alışamadım satıp tekrar 24"e geçtim çünkü sadece cs2 oynuyorum. Aynı durumda olanlar için tercih edilebilir diye düşünüyorum. Maalesef ikinci el parasına çünkü.

Ben de 27 kullanıyorum cs2 için hiç yabancılık çekmedim hatta laptoptan geçtim yine de hiç tuhaflık olmadı :D

Hocam ben 2k 260hz 27" monitör almıştım büyüklüğüne alışamadım satıp tekrar 24"e geçtim çünkü sadece cs2 oynuyorum. Aynı durumda olanlar için tercih edilebilir diye düşünüyorum. Maalesef ikinci el parasına çünkü.
Bende aynı senaryoyu yaşadım, ama masa mesafesi falan monitör konumu falan çok önemli. Hikayelide 27 çok iyide ben alışamadım.

şeyler gelir şimdi 1080 p monitöre o kadar paramı verilir
Haklılar, 2K yapsınlar bari. Bu kadar boş bırakıp ürünüde sırf hz den 20k istemek nedir ? Dual mode 2k QD falan koy bari birşeyler eklensin. Markaları kendiniz üreticisiymiş gibi savunmasanız zaten sizde daha düşük fiyata daha yüksek kaliteli ürünler alırsınız.

Bu monitörü çok araştırmıştım zamanında FPS oynadığım için. Ekranda 1 sene kullanımda bozulma durumları var ilginç şekilde panel arızası veriyor bununla ilgili çok feedback var diye vazgeçmiştim almaktan. 390 hz kullanıyorum şuanlık.

Ekler

• 71+u9mFamKL.webp
    71+u9mFamKL.webp
    160.2 KB · Hit: 48
  • 5124mL1TcYL.webp
    5124mL1TcYL.webp
    41.8 KB · Hit: 48
Bu monitörü çok araştırmıştım zamanında FPS oynadığım için. Ekranda 1 sene kullanımda bozulma durumları var ilginç şekilde panel arızası veriyor bununla ilgili çok feedback var diye vazgeçmiştim almaktan. 390 hz kullanıyorum şuanlık.
Ben 360hz olanında panel arızası var diye biliyordum. Siz Hangi marka model kullanıyorsunuz hocam

Geri