Hp Omen 17 Alınır mı ?

Reaksiyon skoru
3
Burdaki hp omen 17 yi almayı düşünüyorum. Fiyatı 70k.Ekran kartı 115 watt rtx 5070. Bi tek ekranı 1080p 144hz o biraz düşük ama bana yeterli. Tavsiye eder misiniz? Kullanan var mı ? Üniversite için alcam.

VALLA HOCAM BİZDE HP VİCTUS 16 VAR SERVİSE GÖNDERDİK GARANTİSİ BİTTİKTEN 2 AY SONRA HALL SENSÖRÜ ARIZASI VERDİ 8900 ANAKART DEĞİŞTİRME PARASI VERDİK ŞUAN 12 GÜNDÜR SERVİS DE ALACAKSAN BUNLARADA BAK KRONİĞİ FALAN VARMI

VALLA HOCAM BİZDE HP VİCTUS 16 VAR SERVİSE GÖNDERDİK GARANTİSİ BİTTİKTEN 2 AY SONRA HALL SENSÖRÜ ARIZASI VERDİ 8900 ANAKART DEĞİŞTİRME PARASI VERDİK ŞUAN 12 GÜNDÜR SERVİS DE ALACAKSAN BUNLARADA BAK KRONİĞİ FALAN VARMI
Bu seride kronik arıza yok diye biliyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Soğutması nasıl hocam ?

Bu seride kronik arıza yok diye biliyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Soğutması nasıl hocam ?
bizde 2 tane victus var birtinde 3050 ti r7 6800h onun soğutması pek iyi değil ama seervise gidenin ki iyi o da r7 4060 var omen nasıl onu bilmiyorm

Burdaki hp omen 17 yi almayı düşünüyorum. Fiyatı 70k.Ekran kartı 115 watt rtx 5070. Bi tek ekranı 1080p 144hz o biraz düşük ama bana yeterli. Tavsiye eder misiniz? Kullanan var mı ? Üniversite için alcam.
Bende var bende yeni aldım. Hocam. Şimdilik gayet iyi. Önerebilecek kadar kullanmadım ama çok yakışıklı makine. Sadece t*şş*kları büyük olduğundan ağır biraz 🥵🥵🥵.
Herhangi bir kronik sorunu yok, sadece biraz touchpad takırtı yapıyor. Çok büyük olduğundan dolayı muhtemelen. Onun haricinde severek kullanıyorum. 67.5 a aldım

Bende var bende yeni aldım. Hocam. Şimdilik gayet iyi. Önerebilecek kadar kullanmadım ama çok yakışıklı makine. Sadece t*şş*kları büyük olduğundan ağır biraz 🥵🥵🥵
Hocam çok ağır konuşmuşsunuz böyle konuşursanız uyarı yersiniz

bence alınmaz hocam, o fiyatlara çıktıktan sonra fhd cihaz almayı doğru bulmuyorum, en kötü qhd kampanyalı bir tane düşer 70 bin civarına ekran çok ölü 144hz 1080p eskide kaldı artık

Bende var bende yeni aldım. Hocam. Şimdilik gayet iyi. Önerebilecek kadar kullanmadım ama çok yakışıklı makine. Sadece t*şş*kları büyük olduğundan ağır biraz 🥵🥵🥵.
Herhangi bir kronik sorunu yok, sadece biraz touchpad takırtı yapıyor. Çok büyük olduğundan dolayı muhtemelen. Onun haricinde severek kullanıyorum. 67.5 a aldım
Hocam biraz az kalır. Sitesinde yazdığı gibiyse yaklaşık 3 kilo çok ağır bence.
1784921992225.webp

bence alınmaz hocam, o fiyatlara çıktıktan sonra fhd cihaz almayı doğru bulmuyorum, en kötü qhd kampanyalı bir tane düşer 70 bin civarına ekran çok ölü 144hz 1080p eskide kaldı artık
5070 2.5K ekran laptopların sorunu da şu VRAM hiç yetmiyor. Bu yüzden FPS için alınmıyorsa FHD almak çok daha mantıklı.

Hocam biraz az kalır. Sitesinde yazdığı gibiyse yaklaşık 3 kilo çok ağır bence.
Alıntıyı görüntüle
Biraz dememdeki sebep , sorunsuz bir seri ve 17.3" %100 SRGB oluşundan dolayı, bunlar 2.9 kg yu çoksunmamamı sağlıyor bana. Yoksa bende tuf a15 var o bunun yanında Nur nimet kalıyor hafiflik açısından ama çok FP bir cihaz şu fiyata bile

Biraz dememdeki sebep , sorunsuz bir seri ve 17.3" %100 SRGB oluşundan dolayı, bunlar 2.9 kg yu çoksunmamamı sağlıyor bana. Yoksa bende tuf a15 var o bunun yanında Nur nimet kalıyor hafiflik açısından ama çok FP bir cihaz şu fiyata bile
Bu fiyat bandındaki laptoplarda R7 350 yerine R9 365 işlemci kullansalar daha iyi olurdu. Onun dışında AAA oyunlar için alınabilitesi yüksek bir cihaz üzmez. Sadece 18 inç 5070Ti Nitro'lar bile 3.02 KG olduğunu düşünürsek bir tık ağır gibime geldi.

Bende imzamdaki hp omen modeli var memnunum. Kısa bir inceleme yazmıştım istersen detaylı bakabilirsin. Senin attığın modelin 17.3, 1080p ve 5070 olması avantaj ama 16gb ram (8*2) olması kötü w11 ile yetmez. Benim laptop bf6 da nerdeyse 24gb ram harcıyor.

O kadar harcıyor mu yaw. Benim laptopta max 20-22 civarı gördüm ben.
w11+norton 360 ve bf6 birleşince nerdeyse %100 oluyor hocam. Eğer oyuna girmeden optimizasyon yaparsam %75 civarı takılıyor ama onunla sürekli uğraşmak istemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,823
Üyeler
199,933
Son üye
TRErto55

Geri