🔥İndirim 🔥2499 TL - En F/P 8000hz Nordic Mouse Beast One Pro

Darmoshark m3 v2 ile bu model arasında gidip geliyorum yavaş sakin oyunlar için hangisi daha fiyat performans olur?

Benim anlık tutuşum değişiyor palm claw fingertip viper V3 pro kullanıyorum ama bozmaya başladım sanırım tuş basmıyor gibi geliyor bazen ne alabilirim

Özellikleri iyi ben 4170 TL'ye bu sabah ATK A9 Air+ aldım.
Bu özelliklere sahip fareler ATK'da 3500 TL üstü fiyata sahip çoğu. Tabi bunun bir de yazılım kısmı da önemli. Yazılım da çok kararlıysa bu fiyata çok iyi. Fareyi iade edip bunu almak da geçmedi değil aklımdan :/

Viper V3 pro Dan neye geçilir sizce

Bu mu aula v9 pro plus mı aulayi niye abla diye oto çeviriyor delircem

Özellikleri iyi ben 4170 TL'ye bu sabah ATK A9 Air+ aldım.
Bu özelliklere sahip fareler ATK'da 3500 TL üstü fiyata sahip çoğu. Tabi bunun bir de yazılım kısmı da önemli. Yazılım da çok kararlıysa bu fiyata çok iyi. Fareyi iade edip bunu almak da geçmedi değil aklımdan :/
Beast kablosuz r75he pro 8000hz manyetik switch klavye kullanıyorum yazılım kısmının iyi olduğunu onaylayabilirim hiç sapıtma veya görmemezlik yapmadı uygulaması
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu mu aula v9 pro plus mı aulayi niye abla diye oto çeviriyor delircem
Kaplan bu daha iyi dedi, bide kutu içeriği olarak zaten bencede bu (bende sipariş geçtim zaten)

Beast kablosuz r75he pro 8000hz manyetik switch klavye kullanıyorum yazılım kısmının iyi olduğunu onaylayabilirim hiç sapıtma veya görmemezlik yapmadı uygulaması
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaplan bu daha iyi dedi, bide kutu içeriği olarak zaten bencede bu (bende sipariş geçtim zaten)
Kaplan kim

Ekler

• 53577.webp
    53577.webp
    109.4 KB · Hit: 99
Dareu a950 Wing den ucuz gayet iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,730
Üyeler