🔥İndirim Fossil Autocross 5 Atm Full Paslanmaz Çelik 3.079tl Koşşş 🔥

Alınmaz. edifice falan bakmak lazım. 7 bin liraya mineral cam saat alınmaz
otomatik olanın camı mineral diğeri ise kristal otomatik olanı babalar gününde 13.5k ya almıştım diğerini 20 kasımda aldım 11k civarına neden mineral alınmıyormuş açıklasana bi?

Ekler

• 34b55e58-edbd-4df7-8a70-092436ab13a2.webp
    34b55e58-edbd-4df7-8a70-092436ab13a2.webp
    509.1 KB · Hit: 150
otomatik olanın camı mineral diğeri ise kristal otomatik olanı babalar gününde 13.5k ya almıştım diğerini 20 kasımda aldım 11k civarına neden mineral alınmıyormuş açıklasana bi?
safir cam mineral cam farkını araştırabilirsin uzun uzun açıklamayayım. seikolar güzel lafım yok önerdim de zaten ama bence bu bütçede edifice almak daha mantıklı. safir cam sunuyor çünkü. mekanizması iyidir ama seikoların

Mineral cammış yani bilemedim
Quantum marka saatlere baksanıza safir camlı çoğu modeli ve uygun fiyata satıyorlar

11 k verdiğim saatin camı harita gibi gözükmesin diye olabilir mi?

Her gördüğüm saate dünyada başka saat markası yokmuş gibi aynı cevap. Bütün herkes casio, citizen, seiko her kolda aynı saat mi takılmalı? Bu fiyata çeşitlilik açısından bile alınır.

Geri