4000 TL Bütçem Var Acil Klavye Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
4000
Arkadaş 4000 TL bütçem var fakat klavye bulamıyorum leobog hi75c pro dark world çok önerilmiş fakat rengi pek hoşuma gitmedi benim için 1000hz yeterlidir ayrıca rampage zenith pro v2 klavye de dikkatimi çekti son param olabildiğince uzun ömürlü beyaz bir klavye arıyorum mavide olabilir ne alabilirim

Arkadaş 4000 TL bütçem var fakat klavye bulamıyorum leobog hi75c pro dark world çok önerilmiş fakat rengi pek hoşuma gitmedi benim için 1000hz yeterlidir ayrıca rampage zenith pro v2 klavye de dikkatimi çekti son param olabildiğince uzun ömürlü beyaz bir klavye arıyorum mavide olabilir ne alabilirim

Sepette indirimi var, direk al geç ömürlük klavye

Daha ucuz ve kaliteli bir şey varmı çünkü bazıları bunu kötülemiş ayrıca genel olarak hikâyeli oyun oynuyorum ona göre tavsiyeler verirsen çok sevinirim bide kesin Türkçe olmalı

Daha ucuz ve kaliteli bir şey varmı çünkü bazıları bunu kötülemiş ayrıca genel olarak hikâyeli oyun oynuyorum ona göre tavsiyeler verirsen çok sevinirim bide kesin Türkçe olmalı
Attığım modelin eskiden kronik problemleri vardı fakat yeni parti üretimde bunların çoğu kalktı şuanda hiç bir sıkıntısı yok. Bu bütçede kesinlikle bunu öneririm, ek olarak zaten türkçe kaycaps ve sepette indirimi var 4100e geliyor neredeyse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,887
Üyeler
199,949
Son üye
Redall

Geri