Yardım Mahalleme Fiber Nasıl Getirtebilirim?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,231
Benim mahallemin 800 metre ötesinde fiber altyapısı var ancak bizim mahalleden yok ve bundan ötürü çok düşük hızlardaki paketlere fiber parası ödüyoruz. Amacım bu mahalleye fiber getirtmek bunu nasıl yapabilirim? Dilekçe falan toplayıp ilçe müdürlüğüne sunsam bir gelişme olur mu?

Benim mahallemin 800 metre ötesinde fiber altyapısı var ancak bizim mahalleden yok ve bundan ötürü çok düşük hızlardaki paketlere fiber parası ödüyoruz. Amacım bu mahalleye fiber getirtmek bunu nasıl yapabilirim? Dilekçe falan toplayıp ilçe müdürlüğüne sunsam bir gelişme olur mu?
eviniz yeni mi ? yeni olsa bile çook uzun süre gelmez. Dilekçe hikaye, o bölgeye bakan telekom müdürlüğünün orda proje yapması gerekiyor. Ben 3.5 yıldır bekliyodum en sonunda geldi her seferinde proje lazım diyorlardı, dün kazımı yapıldı. Diyebileceğim şansına önceden oraya proje yapılıp onaylandıysa gelir yoksa çok uzun süre içinde gelmez

eviniz yeni mi ? yeni olsa bile çook uzun süre gelmez. Dilekçe hikaye, o bölgeye bakan telekom müdürlüğünün orda proje yapması gerekiyor. Ben 3.5 yıldır bekliyodum en sonunda geldi her seferinde proje lazım diyorlardı, dün kazımı yapıldı. Diyebileceğim şansına önceden oraya proje yapılıp onaylandıysa gelir yoksa çok uzun süre içinde gelmez
yok 2013 ten beri aynı yerdeyim ama hala tık yok

Çok kişinin müşteri olma sözü vermesi lazım yoksa yatırım yapmaları zor.

Hocam magnet ne anlamadım ancak mbps soruyorsanız 200 mbps - 300 mbps alanlar vardı forumda
Ben şuan türk telekomun magnet modelini kullanıyorum o da yine aynı kablosuz bir şey ve hızı maks 15 oluyor. Acaba o da mı öyle dedim bi an, peki bulunduğum yerde ne kadar hız vereceğini nasıl anlayabilirim?

Ben şuan türk telekomun magnet modelini kullanıyorum o da yine aynı kablosuz bir şey ve hızı maks 15 oluyor. Acaba o da mı öyle dedim bi an, peki bulunduğum yerde ne kadar hız vereceğini nasıl anlayabilirim?
Hocam arayıp öğrenmek lazım onu bilmiyorum il ilçeye göre

Bizim tanıdık var yol çalışması yapılan yere gidip çevredekilerden parayı alıp fiberi döşeyip sonra da imzaları toplayıp telekomdan hizmet bedeli alıyor. Temiz para.

Aynı sorun bende'de var gittim türktelekoma şuanda yatırımlar bir süreliğine durdu açıldığında bilgi veririz dediler dilekçe bıraktık beklemeye geçtik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Magnet modeli ne demek hocam

Hocam tek başına dilekçeyle zor ama yine de şansınızı deneyin. Mahalleden mümkün olduğunca fazla kişi imza toplasın, hatta herkes ayrı ayrı altyapı talebi oluştursun. Sonra muhtarla beraber bölgenize bakan Türk Telekom müdürlüğüne gidin. En azından orada talep olduğunu ve müşteri potansiyelini görürlerse projeye alma ihtimalleri artar. 800 metre çok uzak değil ama tamamen yatırım planına bağlı, maalesef hemen olacak bir iş değil.

Geri