Turkcell, Vodafone ve Millenicom Bunlardan Hangisi Seçilir

b1rst

80+
Reaksiyon skoru
46
Merhaba Turknet kullanıyorum 1 haftadan fazladır arızamı çözmedikleri için iptal edip başka sağlayıcıya geçmeyi düşünüyorum o kadar arayıp destek bırakmama rağmen geri dönüş yok ve sonunda bu kararı aldım fiber 1000 olanlara baktım ve bana sorunsuz bu hızları sunabilecek kopma sorunu yaşamayacağım bir sağlayıcı istiyorum hangisi kaliteli hizmet sunar?

Merhaba Turknet kullanıyorum 1 haftadan fazladır arızamı çözmedikleri için iptal edip başka sağlayıcıya geçmeyi düşünüyorum o kadar arayıp destek bırakmama rağmen geri dönüş yok ve sonunda bu kararı aldım fiber 1000 olanlara baktım ve bana sorunsuz bu hızları sunabilecek kopma sorunu yaşamayacağım bir sağlayıcı istiyorum hangisi kaliteli hizmet sunar?
Türksat ne kadar hız veriyor

turkcell sansür dolu ve ping kötü vodafone ping kötü en iyi tercih bu 3ü arasıdnan bence millenicom

Ben bunlara baktım diye yazdım fakat farklı bir sağlayıcı varsa kontrol ederim başlıca sorunsuz ve kaliteli hizmet istiyorum

IMG_3379.webp
Bu soketli hazır fiber kablo bulabilir miyim en azından değişim sürecinde interneti kullanırım

Hocam bende tt altyapısı var desteklermi bende geçmeyi düşünüyorum türksat çıkmıyor sorgulayınca yani bina no çıkmayınca mecbur sorgulayamıyorum
TT altyapısı üzerinden türksat'a bağlanırsın ve fiyatlar, türksat altyapısından türksat kullanmaktan daha pahalı olur

Turkcell, Millenicom, TT, Turksat 1000/35 hepsi böyle veriyor millenicom tt altyapısında veriyor daireme tt kablosu geliyor konu için uzamasın diye net geçilir diyene başvuruyu yapacağım turknet ile bu şekilde artık gidilemez diye görüyorum.

Yukarıda dediğim gibi kaliteli hizmet kopma, uzun süre bekleme olmasın istiyorum aklıma yatan millenicom oluyor yine de önerinizi alırım

Turkcell altyapı olarak sadece superbox veriyormuş o yüzden vazgeçtim millenicom ile türk telekom arasında kaldım ama millenicom da tt altyapısı kullanıyor tek fark taahhüt gibi duruyor önerisi olan varsa yazabilir

Binaya içi kabloysa dışardan yapan vardır onuya sonuçta trlekomda taşerona yaptırıyor çoğunlukla

Geri