Radeon 9070xt ve Ryzen 7 7800x3d Hazır Sistem ve Msi Monitör İyi mi?

xewrld

80+
Reaksiyon skoru
5
1784985686598.webp

Gaming gecesinden rainclaw silver isimli oem paketi aldım fiyatına değer mi? Tavsiyeleriniz veya şuna dikkat et dediğiniz bir şey var mı?

1784985828875.webp

Yanına yine gaming gecesinden 10 bin tl indirimi olan Msi monitörü aldım ilk oled deneyimim olacak. Tavsiyeleriniz ve dikkat etmem gereken şeyler nelerdir?

Alıntıyı görüntüle

Gaming gecesinden rainclaw silver isimli oem paketi aldım fiyatına değer mi? Tavsiyeleriniz veya şuna dikkat et dediğiniz bir şey var mı?

Alıntıyı görüntüle
Yanına yine gaming gecesinden 10 bin tl indirimi olan Msi monitörü aldım ilk oled deneyimim olacak. Tavsiyeleriniz ve dikkat etmem gereken şeyler nelerdir?
hocam kasadaki psu ne kadar iyidir bilmiyorum ama güzele benziyo aldığın sıvı soğutmanın 7800x3d yi nasıl soğuttuğuna bak bi internette varsa

görseldeki gibi 22.999 hocam normal fiyatı 32.999
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

görseldeki gibi 22.999 hocam normal fiyatı 32.999
@Tayfunns hocam bir bakar mısın

Hocam panelin mat olmadığına dikkat etmelisiniz tek söyleyeceğim şey bu monitör hakkında başka bir şey söyliyemiyeceğim
Qd Oled ışığı sevmez. Polarizer bulundurmadığı için ışık altında morarmaya başlıyor qd oled. Eğer mat kaplama kullanılırsa morluk aşırı artıyor. Üstelik grenli, puslu bir görüntü de elde ediyorsun. Siyahları da bozuyor. Renkleri de soluk göstermesine sebep oluyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Fiyat performans olmuş .Bana göre tek sorun PSU gibi

Hayırlı olsun

@Tayfunns hocam bir bakar mısın

Hocam panelin mat olmadığına dikkat etmelisiniz tek söyleyeceğim şey bu monitör hakkında başka bir şey söyliyemiyeceğim
Panelin mat olduğuna dair bir bilgi bulamadım umarım değildir. Zaten monitörü çok güneş girmeyen bir yerde kullanacağım.

Hayırlı olsun
Teşekkür ederim hocam özelleştirmede gold psu veya bilinir bir marka yoktu bende bunu almak zorunda kaldım çok sıkıntı çıkarmaz umarım.

Vento 850w alabilsen iyi olurdu.fsp hydro k ile geliyordu sanırım.

Bitfenix 850w power i bir araştır .Olmazsa indirimden güvenilir bir güç kaynağı alırsın.Tekrar hayırlı olsun.

https://www.gaming.gen.tr/urun/8675...000g-ahg-mac-2-yil-birebir-degisim-garantili/

Panelin mat olduğuna dair bir bilgi bulamadım umarım değildir. Zaten monitörü çok güneş girmeyen bir yerde kullanacağım.

Teşekkür ederim hocam özelleştirmede gold psu veya bilinir bir marka yoktu bende bunu almak zorunda kaldım çok sıkıntı çıkarmaz umarım.
psu olarak net bunu önerebilirim güzel psu ben aldım daha deneyemedim ama %100 japon olması çok iyi

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
MSI modelin ederi 33k falan değil. Büyük yemlemişler. Bunun üst modeli 26.800 TL Hepsiburada da. Açıkçası biraz kötü bir tercih yapmışsınız. Zira kırpılmış OLED bu. Sdr ve hdr parlaklığı düşük. HDR performansı vasat olacak bu yüzden. Bilerek normal fiyatı yüksek girip indirim adı altında ederi fiyatına satmışlar.

Bunun HDR performansı ve SDR parlaklığı daha iyi 25k fiyatı var. Ben olsam 2k daha ekler LG alırdım.

Tabii bu video biraz düşündürüyor ama en ucuz gerçek HDR OLED bu.

MSI modelin ederi 33k falan değil. Büyük yemlemişler. Bunun üst modeli 26.800 TL Hepsiburada da. Açıkçası biraz kötü bir tercih yapmışsınız. Zira kırpılmış OLED bu. Sdr ve hdr parlaklığı düşük. HDR performansı vasat olacak bu yüzden. Bilerek normal fiyatı yüksek girip indirim adı altında ederi fiyatına satmışlar.

Bunun HDR performansı ve SDR parlaklığı daha iyi 25k fiyatı var. Ben olsam 2k daha ekler LG alırdım.

Tabii bu video biraz düşündürüyor ama en ucuz gerçek HDR OLED bu.
sipariş iptali yapabiliyorum hala 4k daha ekleyip 273qp almak daha mı mantıklı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,871
Üyeler
199,947
Son üye
umutgonul0

Geri