Asrock Challanger 6700xt Bakım İçin Yardım

Dediğim gibi, uzun süreli kullanım testi yok. 3 ay kısa bir süre. Elbette MX-6, ve 4'den iyi. Ama sonrasını bilemiyoruz.
3 ay gayet iyi bir süre. 3 ayda pump out olmaması yeterli. Ortalama bir macun veya MX6 bu sürenin yarısını bile karşılayamaz. Ayrıca 2. aydan 3. aya geçişte ısılar hiç değişmemiş yani düzenli hareket yok.

3 ay gayet iyi bir süre. 3 ayda pump out olmaması yeterli. Ortalama bir macun veya MX6 bu sürenin yarısını bile karşılayamaz. Ayrıca 2. aydan 3. aya geçişte ısılar hiç değişmemiş yani düzenli hareket yok.
Yan sanayi claws jc12 var, onu kullandınız mı hiç GPU'da?

Youtube'da bakım videosu buldum. vramler için 1mm. vrmler için 2mm. arka plaka için 3mm kullanılmış. Arka plakaya bakıma gerek gibi. Alacaksan Arctic ya da Thermalright thermal padlerini al 1 ve 2mm olan. Arctic kesip üst üste koyabiliyordun ama ne kadar başarılı olur bilmiyorum.
Macun içinde pompout yapmayacak bir macun kullan ya da stoka girince Thermalriht helios v2 çöz. Orj bulabilirsen ptm7950.
Ben ptm7950 ve Thermalrigh valor padleri ile bakım yapmıtım. Delta sıcaklığı 25-30 derecelerden 15-20 düştü. 110 dereceyi gören hotspot şuan 80'i geçmiyor.
Sadece statik elektriklendirecek giysi ve koltuk vs'de oturma bu işlemi yaparken. Zor bir şey değil. Sadece uğraştırıyor.

arkadaşlar sonuçlarım bu şekilde hotspot 100 üstü ama vramde bişe yok gibi
muhtemelen yeni bi macun alıp macun değişsem hotspotu da çözeriz gibi
ama kartın fanı nedense yüzde 60ı bir türli geçmedi acaba yanlış bi ayar yaptık da haberimiz mi yok bi bakmak lazım

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-07-26 011812.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-26 011812.webp
    322.9 KB · Hit: 10
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,566
Üyeler
200,965
Son üye