Thermalright Trofeo Vision 9.16 Lcd White İçin Kablo Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar. Gaming Gen'den Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD için kablo bakıyorum. içinden çıkan kablonun pek sağlıklı olmadığı yorumları okudum bu forumdan.

Ürün indirimdeyken kaçırmadan almak istiyorum. Ürün Linki: https://www.gaming.gen.tr/urun/8553...6-lcd-white-manyetik-type-c-temali-lcd-ekran/

Bu ürüne uygun kaliteli kablo arayışındayım. Anakartımda USB C portu yok. dolayısıyla USB C to USB A kablosu olması gerekiyor.

ürünün kendi kablosundaki gibi C kısmı L tipi olan bir kablo bakıyorum. Bu kablo gibi : UGREEN ŞARJ KABLOSU veya UGREEN ŞARJ KABLOSU 2

Sizin önerileriniz nedir? Şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar. Gaming Gen'den Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD için kablo bakıyorum. içinden çıkan kablonun pek sağlıklı olmadığı yorumları okudum bu forumdan.

Ürün indirimdeyken kaçırmadan almak istiyorum. Ürün Linki: https://www.gaming.gen.tr/urun/8553...6-lcd-white-manyetik-type-c-temali-lcd-ekran/

Bu ürüne uygun kaliteli kablo arayışındayım. Anakartımda USB C portu yok. dolayısıyla USB C to USB A kablosu olması gerekiyor.

ürünün kendi kablosundaki gibi C kısmı L tipi olan bir kablo bakıyorum. Bu kablo gibi : UGREEN ŞARJ KABLOSU

Bence direk kendi kablosu ile kullan. Bu arada ürün gerçekten çok kaliteli ve havalı fakat redditte ekranı bozuldu gibi baya şikayet var.

Bence direk kendi kablosu ile kullan. Bu arada ürün gerçekten çok kaliteli ve havalı fakat redditte ekranı bozuldu gibi baya şikayet var.
Evet birçok yorum okudum ve kafam çok karıştı. fakat bu bozulmaların maliyet düşürmek için kalitesiz kablo kullanımı ve elektrik akımını kaldırmadığı yüzünden de diyenler var. @ahmetmelihalemdar - (bu kişinin yorumlarını özellikle okumuştum) belki görür gelir fikrini söyler diye etiketledim. En sağlıklısı usb c to usb c kablo kullanmak fakat benim anakartımda usb c portu yok. ürünün bu fiyatta şu an muadili maalesef yok. turzx ve lian li markalarını da araştırdım bu arada. ama çok pahalılar.

ürünün kendi kablosundaki gibi C kısmı L tipi olan bir kablo bakıyorum. Bu kablo gibi : UGREEN ŞARJ KABLOSU veya UGREEN ŞARJ KABLOSU 2

bunu ekran kartının üstüne koyabiliyor muyuz

konumlandırma ürün elverdiği sürece senin yaratıcılığına kalmış. arkasında mıknatıs yüzeyi var. başka aparatlarla veya 3d yazıcıdan üretilen ürünler ile de belki destek kollar ile tutturulabilir.

bende Lian Li 8.8" var eğer sabitlenemez isen duruyor ama en ufak harekette kayıyor aynı durum olacaktır bende ekran kartı altına koydum sanki sırf onun için üretilmiş gibi cuk oldu ve sanki ekran kartının bir parçasıymış gibi duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,198
Üyeler
201,139
Son üye
cakir61

Geri