Yardım 9800x3d Aldim Ekran Kartim 4060 Ti 8gb

çitaswe

80+
Reaksiyon skoru
0
Bu ekran karti ile ne kadsr süre devam edebilirim yoksa hemen baska modele yukseltiyim mi? Su anlik butce mi rame harcicam ddr5 e gectim ram firsati bekliyorum.

işlemci düşükse sıkıntı ekran kartının düşük olması birşeyi etkilemez o darboğaz olayı senin şuanki durumda yaşanmaz yani

Bu ekran karti ile ne kadsr süre devam edebilirim yoksa hemen baska modele yukseltiyim mi? Su anlik butce mi rame harcicam ddr5 e gectim ram firsati bekliyorum.
Sorun çıkmaz ekran kartı düşük olunca problem yokda sana kim aldırdı o ekran kartını veya işlemciyi

Ddr5
O İşlemciyi takabilmen için ztm ddr5 geçemen gerekiyor şuan onu takamazsın kasana

DDR 5 e gecmek icin aldim zaten sadece ekran karti beni bu islemci ile idare eder mi lol cs rust bi kacda hikayeli oyun icin parami rame harcicam ekran kartina butceyi zorlamama gerek var mi simdilik

DDR 5 e gecmek icin aldim zaten sadece ekran karti beni bu islemci ile idare eder mi lol cs rust bi kacda hikayeli oyun icin parami rame harcicam ekran kartina butceyi zorlamama gerek var mi simdilik
gerek yok 4060 ti idare eder seni o oyunlar için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,960
Üyeler
200,258
Son üye
alibudak

Geri