Özel Seri Ekran Kartları

tayyip28

80+
Reaksiyon skoru
64
Mesela msi mlg serisi gibi veya asus evegalden serisi gibi kartşarın türkiyede satılan marka modellerini söylermisiniz uygun fiyatlı olan bir tanesini almayı planlıyorum

Tasarım olarak mı yoksa sıvı soğutmalı modellerden falan mı bahsediyorsun?

Tasarım olarak mı yoksa sıvı soğutmalı modellerden falan mı bahsediyorsun?
Kusura bakma çok geç cevap verdim iş güç derlen unutmuşum tasarım olarak sıvı spgutmalı modeller çok pahalaıdır bana öax 30 35k bişi lazım ama yinede tim marka modeleri bilmek istiyom ilerse güncellersem özel seri alırım yine

yani asus gundam var ikinci elde ama 3080 o da.

30k ya 5070 kovala. Özel seri kartın olunca bir şey olmayacak

Ya performan çokda önemli degil güzel güzüksün istiyom yolsa tabii ki performn için tercihim 5070 veya 9070 felan olursu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya performan çokda önemli degil güzel güzüksün istiyom yolsa tabii ki performn için tercihim 5070 veya 9070 felan olursu

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel gözükünce kimse seni tebrik etmeyecek. Özel seriden kastın sıvı sogutmalı modeller mi oyuna özel tasırımı olan modeller mi yoksa soğutma ve fan bakımından en tepe modellerden mi bahsediyorsun. Özel seri demek ucu çok açık bir şey

Kusura bakma çok geç cevap verdim iş güç derlen unutmuşum tasarım olarak sıvı spgutmalı modeller çok pahalaıdır bana öax 30 35k bişi lazım ama yinede tim marka modeleri bilmek istiyom ilerse güncellersem özel seri alırım yine
o paraya sıfır özel seri ekran kartı bulman imkansız. 4000-5000 serisinde 2. elde bulman da zor. Anca 3000 serilerinde falan varsa vardır ama aramak lazım. Al geç güncel bir ekran kartı, o bütçeyle öyle arayışlara girme.

Geri