5k Ya GTX 850m Laptop Alınır mı?

yahhqy61

80+
Reaksiyon skoru
18
Merhaba i7 4700hq 256gb SSD bataryası ölü kasası sağlam hoparlörleri analartı ekranı sağlam GTX 850m 4gb VRAM DDR3 12gb ram asusn550jk laptop alınır mı IPS fhd tam 5000tl 2. el

fiyat kötü değil denenebilir

Bana baya ucuz geldi hocam pg de var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu fiyata en iyi ne alınır DİSKSİZ daha ucuz oluyo boşta ssdim var
Bence daha iyisi alınamaz

Asus x550jk kullanmıştım bahsettiğinin i5 olanıydı. Anlamsız bir şekilde wifi berbat ötesiydi, wifi kartını değiştirdim hala aynıydı. Kanser ediyordu beni resmen ama o fiyata bedava tabii ki. Bataryasını da ufak tefek paralara bulabilirsin sanırım. Bataryası dışarıda zaten tak çıkar yaparsın 2 saniyede

Asus x550jk kullanmıştım bahsettiğinin i5 olanıydı. Anlamsız bir şekilde wifi berbat ötesiydi, wifi kartını değiştirdim hala aynıydı. Kanser ediyordu beni resmen ama o fiyata bedava tabii ki. Bataryasını da ufak tefek paralara bulabilirsin sanırım. Bataryası dışarıda zaten tak çıkar yaparsın 2 saniyede
Ben valla wifide sorun yaşamadım şuan elimde valla çok memnunum bataryada önemli değil ya heralde sizin PC ye has bir durum

Ben valla wifide sorun yaşamadım şuan elimde valla çok memnunum bataryada önemli değil ya heralde sizin PC ye has bir durum
Bilmem belki de bendekinde bir sorun vardı. Hayırlı olsun WiFi sorunsuzsa hala iş görür o laptop

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,932
Üyeler
200,806
Son üye
ozeman43

Geri