Honor Pad 10 Alınır mı?

yiğit83

80+
Reaksiyon skoru
5
Benim amaçlarım
1Dışarıya laptop gibi rahatça taşımak bende victus laptop var ama rahat tasinilamiyor ve bataryası okadar iyi değil yani dışarda rahat kullanmak için laptop gibi
2 ders çalışmak ama kalem önemli değil şimdilik genelde notlarına deftere alırım ama klavye önemli
3 yapay zeka honorun yapay zekası nasıl sizce benim işimi görür mü özellikle benim ders çalışmam için
4 servis desteği honorun Türkiye servis desteği iyi midir?
5 yazılım magic iş arayüzü akıcı ve güzel diye biliyorum ama güncelleme desteğiyle ilgili bir şey bulamadım kaç sene alcagiyla ilgili hiç değilse bir 3 4 Sene almasını isterim

Benim amaçlarım
1Dışarıya laptop gibi rahatça taşımak bende victus laptop var ama rahat tasinilamiyor ve bataryası okadar iyi değil yani dışarda rahat kullanmak için laptop gibi
2 ders çalışmak ama kalem önemli değil şimdilik genelde notlarına deftere alırım ama klavye önemli
3 yapay zeka honorun yapay zekası nasıl sizce benim işimi görür mü özellikle benim ders çalışmam için
5 yazılım magic iş arayüzü akıcı ve güzel diye biliyorum ama güncelleme desteğiyle ilgili bir şey bulamadım kaç sene alcagiyla ilgili hiç değilse bir 3 4 Sene almasını isterim
Hocam çok oyun oynamcıksanız sarjı da uzun gidsitn diyosab alabilirsşn ama daha ucuz olan a11 plusada bakabilirsin bunun işlemcisiyke denk ama bataryası 7700 mah da bununki 10100 mah ama tabletlerdekş batarya farkı telefobdakiler gibi hşssedilmiyor ikiside yakındır kullanımı

Benim amaçlarım
bence her türlü işini görür gayet güzelde bir tasarıma sahip

Ekler

• IMG_7129.webp
    IMG_7129.webp
    86.5 KB · Hit: 8
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,797
Üyeler
200,204