🔥İndirim Tekerli Yükseklik Ayarlı Laptop Sehpası Atlantik Çam 569 TL

shyNNN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
447
Ürün 569 TL 'ye satılıyor koltukta kanepete otururken bişeyler bakmalık. Yükselik ayarı var.

photo_2026-07-26_20-04-59.webp

bunu geçen sene aldım, kullanıyorum çok memnunum
Arkadaşlar boşuna almayın! Çok dandik. Öncelikle profil ve ve kaynak yerleri çok zayıf. Çok çabuk eğiliyor. Kaynak yerleri punta ile tutturulmuş, birkaç düzeltmeden sonra kopuyor: Yükseklik ayarı da kolay değil. Vidayı gevşetip sağlı sollu dengelemeniz gerekiyor ki zaten bir kere ayar yapınca profilin boyası derince çiziliyor.

Son düzenleme:
sipariş verdim umarım defolu ürün gelmez fiyatı düşük olunca genelde hep öyle oluyo

Arkadaşlar boşuna almayın! Çok dandik. Öncelikle profil ve ve kaynak yerleri çok zayıf. Çok çabuk eğiliyor. Kaynak yerleri punta ile tutturulmuş, birkaç düzeltmeden sonra kopuyor: Yükseklik ayarı da kolay değil. Vidayı gevşetip sağlı sollu dengelemeniz gerekiyor ki zaten bir kere ayar yapınca profilin boyası derince çiziliyor.

basit bir ürün kenarları soyuldu benimkinin yukardaki arkadaşın da dediği gibi profiller çok zayıf boş kısma biraz yüklendiğinizde tekerler kayıp gidecekmiş hissi veriyor. en azından benimki öyle bu da aynı ürüne benziyor belki üreticisi farklıdır daha sağlam üretmiştir bilemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,042
Üyeler
200,281
Son üye
Qabillll

Geri