🔥İndirim Next Ye-55ıdg11 55" 4k Mini Led TV / Amazon / 23999tl / 4 Taksit

moonshine07

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
665
Geçen sene 19 bin TL civarında satıldı, geçen kış yine bu fiyatlara düştü fakat uzun süredir düşmüyordu.

Bildiğim kadarıyla IPS panele sahip. 60 hz bir model ve yerel karartma sayısı düşük. Standart qled'lere göre daha yüksek parlaklıklara çıkar. Özelliklere göre fiyat iyi gibi duruyor.

Montaj kalitesinde ufak tefek pürüzler olabilir, fiyatına göre iyi bence.

Sabah açıldı ztn ama fsrklı kpnu içinde

Geçen sene 19 bin TL civarında satıldı, geçen kış yine bu fiyatlara düştü fakat uzun süredir düşmüyordu.

Bildiğim kadarıyla IPS panele sahip. 60 hz bir model ve yerel karartma sayısı düşük. Standart qled'lere göre daha yüksek parlaklıklara çıkar. Özelliklere göre fiyat iyi gibi duruyor.

Montaj kalitesinde ufak tefek pürüzler olabilir, fiyatına göre iyi bence.

Hepsiburada'da aynı fiyat taksit düşünenler orayada baksın bazen kartlarda farklı yerlerde kampanyalar oluyor

65liği açıldı

Bedava fiyat.

tv alınır mı guzel mı saglam mı

Bende almayı düşünüyorum daha iyisi varmıdır bu fiyat bandına üstüne para koymaya değecek varmı yorumu olan
1785095084366.webp

Bu modellere bakabilirsin. 55" olan 40 bin civarındaydı 2 bin indirime girmiş. Aynı özelliklere sahip TCL C6K model de Vatan'da zaman zaman 38 bin seviyesine düşüyor ama bire bir aynı ürünler.

Next'e göre avantajı HDMI 2.1, 144Hz destekli panel ve yüksek doğal kontrast olur. Renk anlamında da iyi olabilir diye düşünüyorum.

Açılar anlamında Next daha iyidir IPS olduğu için.

Yerel karartma bölgesi ikisi de 200'ün altında olduğu için çok iyi siyah performansı beklememek lazım.

Ses vs. benzer deneyim sunar.

Alıntıyı görüntüle

Bu modellere bakabilirsin. 55" olan 40 bin civarındaydı 2 bin indirime girmiş. Aynı özelliklere sahip TCL C6K model de Vatan'da zaman zaman 38 bin seviyesine düşüyor ama bire bir aynı ürünler.

Next'e göre avantajı HDMI 2.1, 144Hz destekli panel ve yüksek doğal kontrast olur. Renk anlamında da iyi olabilir diye düşünüyorum.

Açılar anlamında Next daha iyidir IPS olduğu için.

Yerel karartma bölgesi ikisi de 200'ün altında olduğu için çok iyi siyah performansı beklememek lazım.

Ses vs. benzer deneyim sunar.
https://amzn.eu/d/0hYjIFuw 30 bin üzerine çok çıkmak istemiyorum bu model de var arada çok fark olurmu? zaten konsol felan bağlanmayacağım günlük kullanım maç dizi film için tv arıyorum izlerken zevk alıyım akıcı olsun kronik problem çıkarmasın bana isteğim uzun kullanıyım

Geri