🔥İndirim Logitech Z407 2+1 80w Ses Sistemi 4553,60tl / İdefix & Troy

moonshine07

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
665
Son bir yılın en düşük fiyatına yakın fiyata satılıyor. Yorumlar genelde olumlu.

Hem bluetooth hem USB hem de 3,5mm jack ile ses alabilmek, üç farklı cihaz arasında geçiş yapabilmek mümkün. Harici kablosuz kontrolcü ile de kolay. Kablosuz kontrolcü, tıklanabilir bir ses tekerleği şeklinde. Hem ses, hem bass seviyesini kontrol edebilmek mümkün.

Bence fiyatına göre hiç fena değil.

1785146658844.webp

1785146693732.webp

kesinlikle alınır 1.5 yıldır kullanıyorum. Full seste bir kaç kere kullanabildim, bass v.s baya iyi.

Harman kardon hwq70r var anakartımda optik ses çıkışı yok, bt ile de gecikme yapıyor içindeki bt kartı rezalet. Hdmi ile bilgisayara da takamıyorum tv var ama tvye koymak istemiyorum nası yaparım pcye kablolu nası bağlarım, optik ses kartı falan mı almam lazım

hocam peki anakartın dahili ses çıkışlarıyla kullanılırmı yoksa illa ses kartı almak gereklimi?

hocam peki anakartın dahili ses çıkışlarıyla kullanılırmı yoksa illa ses kartı almak gereklimi?
3,5mm ile anakart üzerindeki ses kartından ses alabilirsin. Hatta ALC4080 gibi iyi sayılabilecek bir yonga varsa anakartında fazlasıyla memnun eder diye düşünüyorum.

USB üzerinden de ses alınabiliyor ayrıca, üründe dahili ses kartı mevcut.

bu paraya 300w soundbar + bass alınır bence denk gelirse, 80w nedir hocam çok düşük

bu paraya 300w soundbar + bass alınır bence denk gelirse, 80w nedir hocam çok düşük
Kullanım alanları farklı. Bilgisayar masasına soundbar koymak çok gerçekçi değil, ben yaptım oradan biliyorum. tamam ses elbette daha kuvvetli ancak nasıl bir masaya sığdırırsınız orası meçhul.

Son bir yılın en düşük fiyatına yakın fiyata satılıyor. Yorumlar genelde olumlu.

Hem bluetooth hem USB hem de 3,5mm jack ile ses alabilmek, üç farklı cihaz arasında geçiş yapabilmek mümkün. Harici kablosuz kontrolcü ile de kolay. Kablosuz kontrolcü, tıklanabilir bir ses tekerleği şeklinde. Hem ses, hem bass seviyesini kontrol edebilmek mümkün.

Bence fiyatına göre hiç fena değil.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Bimden 140 w soundbar subwofer 5400 TL ye almıştım PC sinemaya döndü. Bence o alınabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bimden 140 w soundbar subwofer 5400 TL ye almıştım PC sinemaya döndü. Bence o alınabilir
63580.webp

m90 bunu parcalar ama fıyatıda ıkı katı tabı :)

Masaüstünde yakın mesafede soundbar keyifli olmuyor. Ses çok merkezden geliyor. Sinema olayında idare eder ama müzikte pek keyifli olmuyor. Logi de ses konusunda vasat. Fiyatı iyi bulan için bir şey diyemem. Ama bass sevenler sese çok önem vermediği için logileri seviyorlar.

Geri