Erkek İçin Şampuan Önerisi?

Yphen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
616
Selamlar konu başlıkta ki gibi saçlarım ne çok yağlı ne çok kuru azıcıkta dökülmesi var buna uygun olacak şekilde şampuan ve tonik olur yanında ya da krem önerirseniz çok sevinirim.

Derma serisinden alabilirsin, ben mesela asla dışarıya siyah giyerek çıkamıyordum. Şu dermadan sonra ciddi anlamda yatıştığını gördüm. Deneyebilirsin. Kepek ve egzama sorunu vardı bende. Şuan neredeyse yok denecek kadar azaldı. Tonik ve krem hiç kullanmadığım için tavsiye veremiyorum ama sen yine de müsait zamanda cildiyeye gidip doktora görün. Onlar böyle eczaneden falan yazdırıyorlar erkenden kullanmanı tavsiye ediyorlar baya iyi oluyor.

Derma serisinden alabilirsin, ben mesela asla dışarıya siyah giyerek çıkamıyordum. Şu dermadan sonra ciddi anlamda yatıştığını gördüm. Deneyebilirsin. Kepek ve egzama sorunu vardı bende. Şuan neredeyse yok denecek kadar azaldı. Tonik ve krem hiç kullanmadığım için tavsiye veremiyorum ama sen yine de müsait zamanda cildiyeye gidip doktora görün. Onlar böyle eczaneden falan yazdırıyorlar erkenden kullanmanı tavsiye ediyorlar baya iyi oluyor.
Marketler de var mı hocam yoksa marketler de satılan Head & Shoulders'lardan alsam da olur mu?

ronaldolu clearmen kullaniyor ve oneriyorum, onun disinda genc yasta seyrek saci olan arkadasima doktor git dalin kullan paraben falan yok demis onda da kepek falan cikmiyodu sacimda bi donem kullandim severek ama ne kopuruyor ne de vaad ettigi goz yakmamayi sagliyor

sebamed kullanabilirsin

Geri