Var zaten şuanda bildiğim kadarıyla internetten alıp atabiliyorsunPs5 e oyunlara türkce yama neden koyulmuyor ilerde ps5 e bi sekilde yama indirme gelebilirmi oyunları nasıl türkce oyniyabilirim ingilizce öğren demeyin biliyorum zaten ama hem alttan oku cevir bazı kelimeleri anlamıyosun fln
mcpsp sitesinde mevcut 12.000 oyun içinVar zaten şuanda bildiğim kadarıyla internetten alıp atabiliyorsun
Yani kırık ps5 ler için varVar zaten şuanda bildiğim kadarıyla internetten alıp atabiliyorsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
mcpsp sitesinde mevcut 12.000 oyun için
Ps5 kırılınca online kapanıyomuVar zaten şuanda bildiğim kadarıyla internetten alıp atabiliyorsun
Yani kırık ps5 ler için var
evetPs5 kırılınca online kapanıyomu
Kırdırılırmı sence tavsiye edermisin
Site güvenilirmiki baktım birazVar zaten şuanda bildiğim kadarıyla internetten alıp atabiliyorsun
Yani kırık ps5 ler için var
tamamen senin nasıl kullanmak istediğine bağlıKırdırılırmı sence tavsiye edermisin
Site güvenilirmiki baktım biraz
Yamalar var da orijinal konsola atamazsın kırman gerekiyor.Ps5 e oyunlara türkce yama neden koyulmuyor ilerde ps5 e bi sekilde yama indirme gelebilirmi oyunları nasıl türkce oyniyabilirim ingilizce öğren demeyin biliyorum zaten ama hem alttan oku cevir bazı kelimeleri anlamıyosun fln
Ben önermiyorum ama tek avantajı tek sefer kırıp bütün oyunları bedava offline ve yamalı oynamak kırınca youtube netflix vb açılmaz haberin olsunKırdırılırmı sence tavsiye edermisin
Site güvenilirmiki baktım biraz