Öneri RTX 5070ti İçin Ekran Kartı Tutucu Önerir Misiniz?

Reaksiyon skoru
2
Merhaba, geçenlerde bir sistem topladım(Colorful BattleAx 5070 Ti'lı) ve ekran kartının eğilmesini önlemek için ekran kartı tutucu arıyorum. Ancak eğer lego ve 3d yazıcı ile basılan tutacaklar gibi plastik tutacaklar erir mi onu merak ettim. Ayrıca 1-2 gün tutucusuz kalsa sıkıntı olur mu?

3D yazıcıdan basılma ekran kartı tutucu kullanıyorum 3-4 aydır bir sorun yaşamadım ucuzda oluyorlar tercih edilebilir.(Şu üstünde Nvidia veya AMD yazan 100-200 liralık tutuculardan)

3D yazıcıdan basılma ekran kartı tutucu kullanıyorum 3-4 aydır bir sorun yaşamadım ucuzda oluyorlar tercih edilebilir.(Şu üstünde Nvidia veya AMD yazan 100-200 liralık tutuculardan)
Benm 3d yazıcı baskısı olan kırıldı dün ya vidayı çevirirken iç desteklerden parçalanıp elimde kaldı
Yeni ekran kartını takıyordum Allah tan Zotac ekran kartı tutucu koymuş kartın kutusuna onu koydum

Merhaba, geçenlerde bir sistem topladım(Colorful BattleAx 5070 Ti'lı) ve ekran kartının eğilmesini önlemek için ekran kartı tutucu arıyorum. Ancak eğer lego ve 3d yazıcı ile basılan tutacaklar gibi plastik tutacaklar erir mi onu merak ettim. Ayrıca 1-2 gün tutucusuz kalsa sıkıntı olur mu?
Ben legodan yaptım valla 5070ti'a bayağı da yakıştı bence. Fazladan 1000 lira parmak kadar şeye vermeye gerek yok bence. 1 2 gün takmasan da büyük ihtimal bi şey olmaz. Anakartında pcie güçlendirici varsa uzun süre koymasan da olmaz bir şey

Ekledim fotoğrafı

Ekler

• 14482.webp
    14482.webp
    555.5 KB · Hit: 16
Geri