Ne kadar istiyor söylemedi mi, garanti durumu nedir?Bunu tanıdıktan alıcam çok temiz bilgisyar sizce kaç para üstü alınmaz ya da alınır
Yani 35 diyor ama ben ne dersem o olacak gibi duruyor garantisi bitmiş 5 defa kullandım diyor çok güvendiğim birisi yalan atacak adam değilNe kadar istiyor söylemedi mi, garanti durumu nedir?
Bence pahalı, garantisi de bitmiş çok kullanıp kullanmadığı laptop için önemli ama sonuçta 2 seneyi geçmiş bir cihaz. 27 bine falan bu özelliklerde ikinci el bulunuyor. Kaldı ki ben de RTX 4060 lı asus tuf laptop var 35 gibi bir fiyata satarım diyordum. Ben olsam bu fiyata almazdım. Üstelik DDR4, 30 bin gibi bir fiyata DDR5 alırsın muhtemelen sarı sitede bi araştır bence.Yani 35 diyor ama ben ne dersem o olacak gibi duruyor garantisi bitmiş 5 defa kullandım diyor çok güvendiğim birisi yalan atacak adam değil
35 çok, laptoplarda 2. el piyasası çok düşük oluyo 35k 4060bulursun 27-28k bandında alınabilirYani 35 diyor ama ben ne dersem o olacak gibi duruyor garantisi bitmiş 5 defa kullandım diyor çok güvendiğim birisi yalan atacak adam değil