d0zza
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 368
Ara ara bu rakamlara iniyor, yine inmiş.
3650 yi bir daha görse keşke yenede iyi fiyatAra ara bu rakamlara iniyor, yine inmiş.
Ben de aynı sekilde öptüler bizi2021de bundan daha kötü 1080P monitörü 3999a almıştım şuan daha iyisi dolar 4-5 katına çıkmasına rağmen aynı fiyatta ya zamanında bizi öptüler yada şuan rekabetten dolayı fiyatlar düşüyor
Kesinlikle katılıyorum. 2022 sonunda Asus'un 165 Hz sıradan monitörüne 3300 TL falan vermiştim.2021de bundan daha kötü 1080P monitörü 3999a almıştım şuan daha iyisi dolar 4-5 katına çıkmasına rağmen aynı fiyatta ya zamanında bizi öptüler yada şuan rekabetten dolayı fiyatlar düşüyor
5 senelik monitörden bahsediyorsun. Sürekli güncellenip üretilen her teknolojil alet 5 senede kat kat değer kaybeder.2021de bundan daha kötü 1080P monitörü 3999a almıştım şuan daha iyisi dolar 4-5 katına çıkmasına rağmen aynı fiyatta ya zamanında bizi öptüler yada şuan rekabetten dolayı fiyatlar düşüyor
O zamanın 3999 TL'si ile şimdinin parası da bir değildir bence. Sağlam öpücük kondurdular.5 senelik monitörden bahsediyorsun. Sürekli güncellenip üretilen her teknolojil alet 5 senede kat kat değer kaybeder.
Zamanında iyi paralar vermişiz şu monitörlere onu demek istiyorum dediğin doğru genel olarak bu fiyatları bu ekonomide görmek çok güzel eskiden bi 2K monitör için aylarca maaş biriktirmen falan lazımdı şuan 5-6K'ya bile 2Klar var5 senelik monitörden bahsediyorsun. Sürekli güncellenip üretilen her teknolojil alet 5 senede kat kat değer kaybeder.
teknoloji yerinde saymıyor sonuçta.2021de bundan daha kötü 1080P monitörü 3999a almıştım şuan daha iyisi dolar 4-5 katına çıkmasına rağmen aynı fiyatta ya zamanında bizi öptüler yada şuan rekabetten dolayı fiyatlar düşüyor
artık her yerden bir marka çıktığı için fiyatlar inanılmaz düstü. örnek: James Donkey monitörler msi, aoc ve asus gibi markaların yarı fiyatına satılıyor, çok kalite farkı da yok alan yıllarca kullanıyor.2021de bundan daha kötü 1080P monitörü 3999a almıştım şuan daha iyisi dolar 4-5 katına çıkmasına rağmen aynı fiyatta ya zamanında bizi öptüler yada şuan rekabetten dolayı fiyatlar düşüyor