🔥İndirim Ktc 24.5'' H25t7 Fhd Ips 200hz 1ms 3,999,00 TL

2021de bundan daha kötü 1080P monitörü 3999a almıştım şuan daha iyisi dolar 4-5 katına çıkmasına rağmen aynı fiyatta ya zamanında bizi öptüler yada şuan rekabetten dolayı fiyatlar düşüyor
Ben de aynı sekilde öptüler bizi

2021de bundan daha kötü 1080P monitörü 3999a almıştım şuan daha iyisi dolar 4-5 katına çıkmasına rağmen aynı fiyatta ya zamanında bizi öptüler yada şuan rekabetten dolayı fiyatlar düşüyor
Kesinlikle katılıyorum. 2022 sonunda Asus'un 165 Hz sıradan monitörüne 3300 TL falan vermiştim.

5 senelik monitörden bahsediyorsun. Sürekli güncellenip üretilen her teknolojil alet 5 senede kat kat değer kaybeder.

5 senelik monitörden bahsediyorsun. Sürekli güncellenip üretilen her teknolojil alet 5 senede kat kat değer kaybeder.
O zamanın 3999 TL'si ile şimdinin parası da bir değildir bence. Sağlam öpücük kondurdular.

Zamanında iyi paralar vermişiz şu monitörlere onu demek istiyorum dediğin doğru genel olarak bu fiyatları bu ekonomide görmek çok güzel eskiden bi 2K monitör için aylarca maaş biriktirmen falan lazımdı şuan 5-6K'ya bile 2Klar var

artık her yerden bir marka çıktığı için fiyatlar inanılmaz düstü. örnek: James Donkey monitörler msi, aoc ve asus gibi markaların yarı fiyatına satılıyor, çok kalite farkı da yok alan yıllarca kullanıyor.

Bu ktc markasından kullanan var mı son zamanlarda çok fazla görüyorum kaliteli mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,612
Üyeler
200,457
Son üye
cpt.srabya

Geri